SinyorinA benbirikimiyim devit3 te paraben var önermiyor doktorlar kullanmayi bebege huzursuzluk yapiyor
Emineyilmazz benbirikimiyim sağlık ocağının verdiğini kullanmıyoruz ocean aldık günde 1 fıs yani 3 damla
Merve789 benbirikimiyim bebeginiz kac aylik? Bana monovit d3 verdi gunde 1 4 damla olarak. Bebegim 2 aylik devit kullanmam gerekiyonmu
Anaogul benbirikimiyim biz onu kullandık çocuğum mahvoldu doktorumuza sordum değiştirdik ocean kullanıyoruz
zehraaaa123 SinyorinA iki farkli doktora sordum ikisi de bunu kullan dedi. hatta ikinci doktor kendi bebegime de onu kullanıyorum dedi.
SinyorinA Meva_ saglik ocağı veriyor zaten ama icerigi temiz degil ıslak mendili bile parabensiz kullaniyoruz iceriginde paraben olan bseyi cocugumuza niye verelm ki bi arastirin bence
Aslancikk benbirikimiyim doktorumuz önermesi sağlık ocağı nin verdiği damlayı..biz bestilon kullanıyoruz.
Momsbabyy benbirikimiyim Bende 2 buçuk aydır kullanıyorum günlük 3 damla çok şükür hiç bir şey olmadı ne huzursuzluk ne başka bişey 🌼
SinyorinA zehraaaa123 bizim doktorumuz isterseniz kullanabilirsinz fakat biz icerigi temiz olmadigi icin önermiyoruz tercih sizin demisti wellcare vitamin D3 kullaniyoruz
UraSsmom benbirikimiyim Canım ben ilk başlarda devit 3 kullandım ama mahvoldu çocuk ocean kullanıyorum şimdi.