Blge28 Arass0407 ben kullanıyorum. Diğer slinglerin kumaşları daha iyidir muhtemelen ama bu da iş görüyor
Gzdzeynep Arass0407 kesinlikle sling çok rahat bişey. Bebeğini giymek çok güzel. Ben neko sling almıştım güzeldi hepsi birbirine benziyor zaten marka o kadar da önemli değildir bence.
Blge28 Arass0407 yani biraz ısısı artıyor tabi ama ben uzun süreli kullanmıyorum zaten en fazla bir saat sonra çıkarıyorum uyuyo hemen zaten kurtarıcım oldu sling benim. İş yaparken de durmayınca hemen kullanıyorum
Arass0407 Blge28 bebeğimin çok gaz sancısı var ona fayda sağlıyor mu gaz sancısı tutunca bir iş yapamıyorum inşallah fayda sağlar dışarı çıkarken zor oluyor sling daha kolay gibi gözüküyor
Blge28 Arass0407 bence deneyebilirsin uygun zaten fiyatı da. İlk koyunca belki tuhafına gider ağlayabilir ama böyle hareket ettikçe sırtına hafif vurdukça rahatlıyor
Arass0407 Gzdzeynep bir an önce gelirde her işimi yapabilirim inşallah en başından beri yanlızım insan perişan oluyor
Blge28 Arass0407 aynen yemek yiyecek vakit bulamıyorum hiçbir iş yapamıyorum slingi giyince en fazla bir saatte uyuyor inşallah senin yavrunda sever rahat edersin