Kuboos_ Kızlar dün 7.Ay kontrolümüz vardı bebeğimin boyu 72 cm kilosu 8250 çıktı iyi mi sizce sormak istedim erkek bebeğim bu arada
Babybboy Kuboos_ 7.ayda 74cm 8540kgdi. Doğum kilosu ise oğlumun 3965kg. Yinede biraz ortalamaya göre az dedi ama düşük demedi . Kıyma vs başlattı ek gidada
Kusannesi İyi tabiki bosver kıyaslama yapma gayet iyi doktorunda iyi demis zaten. Ben şimdi bebeğim 64 cm seninki daha uzun acaba benim cocugumda sorun mu var diye oturup üzülsem mesela? Kıyaslama yapmak yanlış sağlıklıysa maşallah de
Aybkarslan Kuboos_ boyu uzun masalh ondan zayıf görünüyordur bana 3. Aydan beri zayıf diyorlar kimseyi dinleme
Aybkarslan Ayimizda 68cm 7100grdik her bebek farklıdır. Gelişimleri onemli kiloları değil. 8kusur kilolar az filan da değil doktorları anlamakta güçlük çekiyorum bazen
Aybkarslan Erkek ve kız bebeklerde boy kilo cetvelleri var Google’da aratabilirsiniz. En alt ve en üst sınırı gösteriyorlar ki o bile farklı kaynaklarda değişiklik gösterebiliyor. O araliktaysa bebeğiniz hiçbir sıkıntı yoktur
Akademisyenanne Kuboos_ sizinki bormal. Benim kiz kilolu. 7 aylik 72 cm 10 kilo 400 gr🙈 dogum kilosu 3750
aralik31 Akademisyenanne doğum kilosuna göre çok normal cnm kilolu deil mama alıyorsa veya almışsa normaldir o kilo😉bnim kız 2700 doğdu 7 ayına yeni girdi 8600 mesela hiç mama almadi