Lilamor77 Majezik içtim oğlum var iki aylık yan etki yaptı gözlerim şişti heryerim kaşınıyor eşim görevde hastaneye gidemem çok kötüyüm evde yapabilceğim bişey varmı😣😣😣
Ccggty Lilamor77 kim size majezik için dedi çocuğunuzu emzirdiniz mi bi 112 yi arasanız yardımcı olurlar mı bilemedim
Mom091 Lilamor77 emziren anneler parol ve minoset içebiliyor ağrı kesici olarak. 112 yi arayıp sorun. İnşallah ciddi bir şey değildir
Kurt45 Elfida-10 ben sezeryan oldum doktorum ağrı kesici majezik verdi bebeğime de banada bisey olmadi hatta dün ağır ise girdim tekrar içsem mi diye düşündüm içilmiyor mu icilmiyorsa doktor bana niye onu verdi
Cerenaslan Kurt45 Benim halama da onu vermişlerdi sorun olmadı. Bana da parol ve minosetten başka hap verdiler haka kullanıyorum bi sorun yaşamadık çok şükür. Doktordan doktora değişiyor demek ki
Elfida-10 Kurt45 doktorumda sadece minoset ve parol önerdi. Şayet hamileyken bile majezik bağımlısı ben içemedim
Aybarsefeee Lilamor77 bı yakıniniz yok mu sizi acile götürecek? Majezik ictiysen emziremezsin de bebeğini hemen acile git
Lilamor77 Aybarsefeee kimsem yok eşimde görevde evde kendi kendime ne yapabilirim ki bilgisi olan yokmu korkuyorum 😣
Aybarsefeee Lilamor77 zehirlenince falan yoğurt yeniliyor ama bunda fayda eder mi acaba🤔 bide kusmayı deneyin sütünü de sagip dokmeyi unutma biraz daha az zararlı olur bebiş için
Koalammm Lilamor77 oww napmıssın en ağır ağrı kesici o doktora gözük bence yan etki yapmış hiç olmadı saglık ocağındaki hemşirenizi ara