deletedmom211 Kızlar merhaba bebeğim 2 ay 8 günlük bi haftadır hiç kilo almamış normal mi? Doktora ilk ay ve ikinci ay birer kilo aldı. Bu bi hafta kilo almaması için dr.uma gitmeli miyim yoksa bekliyim mi bilemedim 🤷♀️
Fatosumum 2 kere bi göğüsten 2 kere diğer göğüsten emzir rutin halinde kilo alır merak etme 😊 günde 25-50 gram alması lazım diye biliyorum
deletedmom211 Fatosumum öyle yapıyorum hatta gün içinde gak meme guk meme yapıyorum iki saat içinde bi mememi sonra acıktıgında diger mememi emziriyorum. Bende günlük belli bi gr alması gerekiyor diye biliyorum :/
Acemi_ogretmen_annee deletedmom211 çok ince hesap yapıyoruz şu kilo konusunu emzirin emzirin hiç düşünmeden emzirin böyle şeyleri kafanızdan çıkardığınız zaman daha stresli daha mutlu ve daha sütlü olursunuz 😊 sizin huzurunuz bebeğinize de geçer 😌
deletedmom211 Acemi_ogretmen_annee yani doğru aslında ama zayıf dogdugu için biraz toparlasın istiyorum ☺️ öyle yapıyorum zaten sürekli emziriyorum
Acemi_ogretmen_annee deletedmom211 Benim bebeğimde zayıf ama tek derdimiz bu olsun diyorum çevremde gördüklerim tv de izlediğim minicik bedenlerin savaştığı hastalıklardan sonra çok şükür diyorum 😊 kendinizi üzmeyin 💐