anne15 15inde 5. Aylık olacağız ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz ? Bizler ne yapabiliriz ? Daha önce burda etkinliklerini instagramda paylaşan bir arkadas vardı umarım postu oda görür 🙈🙂 fikirler verir yine. Görsel zeka kartlarımıZı kullanıyoruz diş kasıyıcılarını ısırıyo artık tüm oyuncaklarını yalıyo su an halka seklinde tutulan cıngıraklarını kendi savurarak ses cıkartıyor halka cubuklarla oynamayı ısırmayı cok seviyor aklıma gelenler baska neler yapabiliriz ? Cok dönmüyor yüzüstü az duruyor sıkılıyo hemen .
Papatyaseverr anne15 oyun halımızdaki oyuncakları çekip ağzımıza sokuyoruz bunlara ek olarak bikaç gündür oyun halısıyla bi derdi vardı meğerse buymuş çok tatlı oluyor götünü yemek istiyorum öyle görünce 😃🌸🍀birde emziğimizi kendimiz çıkarıyoruz sapından çekip ama zeka kartlarına daha başlamadım 😊
cicekliagac Eline aldığı her şeyi ağzına götürüyor. Çıngırak vb oyuncakları seviyor ancak biraz oynayınca sıkılıyor. Küçük tahta kaşık veriyorum eline dişlerini kasıyor. Sesli oyuncakları izliyor. Kart gösteriyorum. Yatirinca hemen dönüyor. Bu ara memede uykuya dalıyor. Ufaktan tadimlara da başladık ( kızım 5 buçuk aylık )
anne15 cicekliagac henüz dönmüyor az yapıyo yani ama göbeği kaldırıp kendini sırtüstü geri iterek ilerliyo cok az
Balisi Zeka kartları ve bebek kitapları bakma, masal okuma tabi o kitabı yalama derdinde salıncakta sallanma yer yatağının üstünde yatıp müzik dinleme sakalasmalar, balkondan bakma en sevdiği, kucakta dolaşma bebek arabasında gezme
anne15 Ozgeackgz-0 meme reddinde zorlamadan ötürü sanırım pek kucak yanlısı değiliz 😂 karsıdan bakmayı seviyoruz
Papatyaseverr anne15 kırıcak diye düşünüyoruz bizde çünkü bi yandan çekiştirirken bir yandan ayaklarıyla çok sert vuruyor erkek annesi olduğumu anlıyorum büyüdükçe kızlar daha naif sanırım 😂
anne15 Papatyaseverr valla kızken tekmelerken oyun halısındaki ortadaki cubuğu yatırıveriyo yere 😂😂 oğlanı kızı yok