Alpaslanceylan Anneler bebeğinde isilik sorunu olan varmı . Varsa Nasıl bı cozum buldunuz . Çocuğum bı anda vücudunda kabarcıklar oluştu . Çok kötü sabahı zor cıkarcam galıba . Turkıyede hastaneye gıymesın . Bebegımı volt doktotunamı götürmem gerek . Bılgısı olan lütfen yazarı mı ?
jolene Alpaslanceylan bizde de boyun bölgesinde cok fazla, mustela atopik krem ve desitin sürdüm biri iyi geldi ama hangisi bilmiyorum
Duru2018 Alpaslanceylan ovadril losyon kullandık biz beyaz tutkalımsı bir krem işe yarıyor duş sonrası sürün iyi geldiğini göreceksiniz çalkalamayı unutmayın eczanelerde var
Sydagl Alpaslanceylan isilige deniz suyu cok.iyu geliyor bide hakiki gul suyu imkaniniz varsa deneyin sonra dr a gidin
Balannesi Alpaslanceylan Ah ah isilik maalesef bide egzamaya çeviriyor sıcak havaları sevmeme sebebim. Pamuklu bi body giyimi için yeterli her gün mutlaka duş aldırın. Mustela ve Bephantol kaşıntı kremleri kortizonsuz olduğu için bol bol sürebilirsiniz.
susiron İsilik benim yavrumun bel kisminda bezden kaynakli var .Her gün yikiyorum , ince giydiriyorum , isilik olan bolgeyi havalandiriyorum buna rağmen azalmis degil 😔
Alpaslanceylan susiron acayıp kötü oldu belde su bı saat ıcınde çok fena çoğaldı anlamadım çok kötü kaşıyor çocuğum 😭😭
Alpaslanceylan jolene kullanmadığım krem kalmadı ama bugun kafasında kollarında yüzünde acayıp sekılde çoğaldı
idil1990 Alpaslanceylan oglen aksam ustu yikayip gun icinde terleyen yerlerinede su degdirip serinletiyorum. Gece yatarkende sudocrem suruyorum bayagi iyi geldi.
Fdngrgl İntgramda ki Mühendisinoglu tavsiyesi ile gül suyu aldım. Her sabah ve gece uyumadan önce fıs fıs şişeyle sıkıyorum tamamen geçti. Trendyolda çok uygun fiyatı markası otacı mutlaka deneyin benim bebeğimde çok fazlaydı 2 kullanımda yok etti
Fdngrgl Alpaslanceylan kargo fln bekleme durumunuz yoksa watsonsta ta varmış bilginiz olsun. Rabbim şifa versin
Ozgeackgz-0 Alpaslanceylan doğal Gül suyu kullananlar var ama deneme fırsatım olmadı deneyeceğim sizde deneyebilirsiniz