Seutfu Hemanjiomluminik bende burda bekleyeyim 8 aylık oğlum yumurta pekmez yemiyor ne vereceğimi bilmiyorum 😪
littleangel Hemanjiomluminik ben de yumurta yediremiyorum ya nasıl yedirebilirim , omlet de sevmiyor , sarısını labneyle açınca da sevmiyor ..tecrübeli anneler yardımm🤭😅
Ikrazumra19 Seutfu yumurta. pekmezi ben olsam bende yemem🤷♀️ tereyağında yumurta yapin mesela yumusak peynirli omlet yada farkli oalrak zeytin filan verin kasar peyniri deneyin
Umik İnstagramda arzuş bebe ve arinli hayat sayfaları var orada güzel kahvaltı tarifleri var Seutfu littleangel
Seutfu Ikrazumra19 katı gıda yemiyor kusturuyor kendini. Mesela çorbanın her türünü yer ama blenderdan geçersem. O yüzden yumurtayı yoğurtla pekmezle peynirle filan karıştırıp biraz yumusatiyorum ama yok yemiyor
Ikrazumra19 Seutfu anladim ama ne kadar erken.katiya alisirsa sizin icin kolaylik olur yinede siz bilirsiniz tabi
Seutfu Ikrazumra19 hergun deniyorum herseyde ama minicik birşey bile versem ağzını açıyor almamı bekliyor. Bende ne yapacağımı sasirdim
Arzu-omur23 Hemanjiomluminik yarım yumurta sarısı. E bebekten aldıgım kecı sutlu bıskuvı 3 tane. Lor peynırı 1 tatlı kasıgı bıde bı cay kasıgı pekmez. Bı bole yıyo oglum😊