Duygu12 Kızlar bebeğim daha hiç emeklemedi ters donduruyorum sadece başıni kaldırıyor ayaklarını sallıyor ne sağ ne sola dönemiyor ileri geri gidemiyor poposunu kaldiramiyor çevremdekiler daha emeklemiyormu dönmüyormu bu cocuk uluk diye morelimi bozdular erken mi geç mi yani anlamadım
Balogluma Duygu12 sürekli yumsak yerde yatiriyosaniz onunla alakali yere yorgan serin gunde 1 saat orda oynasin 1 gafta icinde donmeye baslar
Ebruegemen Duygu12 bizimki bugun 7 aylık oldu hala emeklemiyor ve hiçde niyeti yok ben takmıyorum kafaya her çoçuk bir değil emekler yada yürür sağlıklı olsunda birseyler geçde olsa önemli değil
ntugbahas Duygu12 hiç emeklemeden yürüyebilir. Bazı çocuklar öyle oluyor. Halı üstüne yorgan koyup yüzüstü çalıştırın biz öyle dönmeyi sağladık
Deletedmom090 Her bebek farklı olur hareket ediyor çırpınıyor diyorsunuz gayet normal etrafa kulak asmayın. Bazı bebek hiç emeklemiyor bile saçma sapan konuşan insanlara bakmayın. 6 aylık ayrıca henüz çok normal yani napcakmış çocuk koşacakmıymış 😂
seda_seda Balogluma benim bebişim tamamdn yüzüstü dönebiliyor ama geri sırt üstü dönemeyiyor? 6 aylığız, ne zaman geri döner? Ben ne yapmalıyım? Bu konu dert oldu çünkğ geri dönemeyşnce ağlıyor :))
ntugbahas seda_seda bizimki de aynen öyle ama zamanla onu da yapacak diye endişelenmiyorum ben. Bırakıyorum biraz çabalasın
Balogluma seda_seda Hırslı bi bebek olucak demekki. Zorlamayin sadece dediğim gibi sert zemine yorgan yada battaniye serin onun uzerine birakin daha rahat hareket ettigini goruceksiniz 😊 ben doğdugundan beri hergub 1 2 saat yapiyorum bunu ve bu bebegime iyi geliyo hissediyorum 😍