Hatce2525 Selam kızlar kızım 6 aylık uyutmaya calısırken uykuya dalamıyo aglıyo baya emmek istemiyor cok zorlanıyorum ilk bebegım anlamıyorum nıye boyle?
CSTOPRAK Bende yaşamıstım kuzum belli donemlerde oluyor emzirmek için zorlama daha fazla huysuz olmasın elinden geldigince uyku öncesi rutini olustur misal alt degiştirme el yüz yıka alt degiş sonra emzirme pozisyonuna geç bende işe yaradı aksam uykusu içinde banyo rutini yapmiştim suan 7aylık olacak bizde dalmakta sorun yaşıyoruz dış dunyayı tanıdıkca bize daha çok ihtiyaç duyuyorlar bence bu dönemde algıları açılıyor bizi istiyorlar bide diş durumu var dişler huzursuzluk yapabiliyor yedigi besinleri sindirmeleri sorun olabiliyor o yüzden uykudan en az iki saat önce ver bence ek gıdasını yeni yeni başlıyor oldugunu düşünerek sölüyorum yani aklıma gelenler bunlar endişelenme sakin ol çünkü onlara geçiyor
Aybkarslan Atak haftası olabilir, diş çıkarıyor olabilir, ek gıda başladıysanız yeni o sindirimini rahatsız ediyor karnı ağrıyor olabilir