dunyaninenguzelkokusu Bebeğimin göz kapağında doğuştan kılcal damar var melek öpücüğü deniliyor sanırım gül lekesi gibi görünüyor geçer mi zamanla ?
idil1990 dunyaninenguzelkokusu kac aylik bebeginiz gul lekesinden tedavi goruyoruz fotograf paylasma sansiniz varmi tani kondumu
Mak dunyaninenguzelkokusu Aynısı benim bebeğimde de var gözkapaklarında kılcal damarlar görünüyor zamanla geçer diyorlar ama tedavisi vs var mı acaba
dunyaninenguzelkokusu idil1990 bebeğm 4 buçuk aylık olmak üzere doğarken çocuk doktoru gördü birşey demedi. Göz muayenesinde de doktor gördü oda bilgim yok dedi araştırdım geçici diyor başına gelen var mı diye sormak istedim
dunyaninenguzelkokusu idil1990 yıldırım düşer ya hani onu andırıyor rengi kırmızı damarların göz kapağında . Resim atmayı beceremedim bu şekilde anlatayım dedim 🙂
idil1990 dunyaninenguzelkokusu o bi cok bebekte oluyor ve geciyor asiri buyumesi sismesi yoksa endiselenmeyin
Cnsdkr35 Benim kızımda da vardı burnunda göz kapağında 4 aylık olduk geçti doktora sorduğumda zamanla geçer demişti
iremgg dunyaninenguzelkokusu Merhaba, kizim ayni lekeyle dogdu; zamanla dagilarak kayboldu, sizinki de kilcal damar gibiyse kaybolur tahminim, su an 1 yasinda.