Ahadensar25 Kızlae Merhaba! Bugün oğluma şeftl ve bi dilşm kadr armutl püre verdim ondan sonra poposu çok kötü oldu sizce ondan olablrmi yada ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusnz lütfen çok üzgünüm aglıyo bebegim canı acıdıgı için😔
Giraysmom20 Ahadensar25 altını açıp bol suyla yıkayın 15-20 dk açık bırakın günde dört beş kere yapın bunu varsa travazol sürün ikinci sürmede geçiyor bizede doktorumuz vermişti
Tgb_ Ahadensar25 benım ığlumdada yedıklerınden kaynaklı pısık cok oldu ve gunlerce gecmedı, mantara cevırdı. Denemedıgım krem kalmadı cozum olarak kremlerın yanında bırde banyoda kuvetının içine kaya tuzu erıtıp bıraz suyla koyuyorum bı 10 dakıka kadar oturtuyorum cok ıyı geldı bıze
Elifcerenaksu Ahadensar25 pişik olunca her bez açışımda iki tane bez yapıp birini banyo da kullandığı dalin sabun ile köpürtüp güzelce siliyorum daha sonra diğer bezi ıslayıp onunla da köpüğünü siliyorum ve güzelce kuruluyorum ben bu yöntemin çok faydasını gördüm herkese tavsiye ederim bence bir deneyin☺️
Huriye48 Ahadensar25 ben de çok çektim , ne kremler kullandım yok, poposuna ıslak mendil değdirme, temizledikten sonra sabunu köpürt poposuna sür, pişik kremlerinin yapamadığını sabun yapıyor.
SEC15 Eczanede el yapımı pişik kremi satılıyor küçük pembe kutuda 7tl idi fiyatı benim ogluma çok iyi geldi denemeni tavsiye ederim