Cinars14 Merhaba! Arkadaslar devlet hastahaneleri bu gibi islemler yapiyormu yapiyorsa arti ucret aliyormu bilgisi olan arkadaslarim bilgi verirse sevinirim ☺️
Ikrazumra19 Cinars14 sanmiyorum boyle birsey yapilacagini cunku bunlar ozel ameliyata giriyor ve ucretsiz yapilmiyor
Rzgr Cinars14 arkadasim meme kucultme ameliyati oldu devlette. Bir miktar odedi. Tabi cogunu sigorta karsiladi. Ama ne kadarini odedigi konusunda bir fikrim yok.
Gzdsre Cinars14 göğüs küçültme gerekli durumlarda az bir ücret karsılıgnda oluyor sırt agrılarından dolayı saglık için ama göğüs büyütme yok sonuçta keyfi
Cinars14 Ikrazumra19 dogrudur belki ama nette bi miktar ucret karsiligimda yapiliyor gibi seyler okudum keyiften degil benimki gercekten cok kucuk ozellerde cok pahali benim icin
Ikrazumra19 Cinars14 saglik sorunlari nedeni ile gogus kucultme yapiliyor diye biliyorum ama digerini bilmiyorum
1yenianne Ay daha az önce instagramda gördüm silikonların adisi kanser yapmış bir mankeni tabi doğruysa… iyi düşünmek lazım..😏