Mirsim Kızlar 4 ay aşısı ateş yparmi bilen varmı? bugün bbgime aşı yapıldı cikanda ordaki hemşireye ddm ateş yaprmi pek ypmz ddi ama bbgin ateşi çıktı aşıdan olduğunu düşünüyorum asi olduğu için duşta aldiramiyrm😕😨😨
YGZM Mirsim benim bebeğim de ateşten ziyade ağlama krizine girmişti iki saat boyunca bazı bebeklerde yaparmış
Ssultannn Mirsim yapıyo canım bizde aşıdan ertesi günü yaptı ateş tüm gün ateşliydi calpol verebilirsin ben bi sabah bi akşam vermiştim baya rahatlatmıştı bebeğimi
Sueda2929 Mirsim yarn 4. Ay asimiz var ates takintisi olan biri olarak yarin nasil olacak merakla bekliorm normal zamanda bile ates takintm var devamli kontrl ediorm
Aslan-Annesi00 Mirsim bizde bugün olduk hemşiremiz hemen ateş düşürücü ver dedi verdim ateş yok ama hep ağlıyor 5 dk uyuyor tekrar uyanıyor birde size ne zaman banyo yaptırın dedi ben sormayi untum
Giraysmom20 Aslan-Annesi00 bu ay ki aşıda banyo sıkıntısı yok bizimki öyle dedi hemen banyo yapabilir dedi
Woody Aslan-Annesi00 doktorumuz asla önermiyor ateş olmadan vermeyi. Sağlık ocagındaki hemşireler yanlış yönlendirebiliyor malesef. Danışın isterseniz
Giraysmom20 Mirsim dört ay aşısında ateş olabiliyor 2. Ay aşısında ateş yaptıysa bunda da yapar aynı aşıları oluyorlar ya ama bunda banyo sorun değil verem aşısı olmadığı için banyo yaptırabilirsiniz illa yıkamakta istemiyorsanız lavaboda belinden aşağısını yıkayın oda etki eder
Stellaa Bugün olduk biz de. Sağlık ocağı 2.ay aşısında ateş olmadıysa olmaz dedi. Şimdilik yok bakalım
Mirsim bayankitapkurdu öylemi acaba başka birşeyde mi ama aşıya götürünce hastanedede ölçüler ateş yktu
Erenmm Mirsim biz bugün olduk çok korkuyor uykudan ağlayarak uyanıyor huysuz baya ateşide var vücudu çok sıcak avuç içleri ayaklarının altı çok sıcak bende ne yapıcamı bilemedim ateşide 37.4 bilen yardımcı olabilirmi
bayankitapkurdu Mirsim 6 saatte bir calpol verebilirsin canım. Ben öyle yapıyorum. Yarın biz de 4.ay alışı olucaz. Gitmeden önce içiricem. Sonrasında 6 saatte 1.
Erenmm Mirsim verdim şurup elini ayağını yıkadım yüzünüde yıkadım alnında bişey yok vücudu sıcak baya
melis_duru Mirsim ılık duşa sokun, sadece 2. ay aşısında banyo yapamaz, onun dışındaki aşılarda öyle bir yasak yok