KUMSAL_ Arkadaşlr bebeğim 10 aylık ilk dişlerini yeni çıkarıyor birini patlattı diğeride geliyo ama ateşi 39. Parasetamol verdim ılık duş aşdordım şuan 37.8 . Benğm sorum diş ateşi bu kadar yükseliyo mu yaşayan var mı?? Yoksa enfeksiyon mu var
neyzen15 KUMSAL_ diş 38i geçmez yine yükselirse hemen doktora götür biz de diş diye evde tuttuk 41olmuştu sabaha dopru😔
Balannesi KUMSAL_ Ateşi baya yükselmiş bu durumlarda enfeksiyon oluyor maalesef ilerlemeden götürün geçmiş olsun🙏🏼
KUMSAL_ neyzen15 sürekli ölçüyorum 20 dk da bi 37.5 şuan. Yine yükselirse götürücem. Önceknde gittik aslnda ama bebeğim kız ve idrar tahlili istiyolr o torbaya asla yapmıyo doktor inatlaşıyo yapacak diyo bugn yine uğraştm idrar almak için poposu açıl tuttum torbayı yapıştırıp tam 4 saat ama asla onun içine yapmadı su içirip emzirmeme rağmen delircem 😢
neyzen15 KUMSAL_ maalesef bizim de öyle 6 saat dolaştırdık yık yapmadı en son pes ettik bez bağladım bi baktık dokmuş hemen bezi
Belinay19 KUMSAL_ canım iki üç tane al o torbadan eve sonrasında uyumadan yapıştır suyunu içir emzir uyut uyurken yapıyorlsr biz 3 kere verdik bu şekilde diğer türlü çok zor oluyor cis geliyor çıkıyor vs
PonciKom KUMSAL_ bızımkı 40ı vurmustu diş bukdr ateş yapmaz diye hastaneye gittik kanındakı crp 180 olmuş acil yatıs vermıslerdi enfeksıyondanmıd
PonciKom KUMSAL_ okdr yuksek olmaz ise antıbıyotk verıyorlar eve yolluyorlar biz 2 kere gecırdıgımız ıcın artık uzman oldum yıksek olursa yatıs yapıyorlar ama bızım ateş sızın gibi hıc dusmedı fitille bıle dusuremedık ateşi hıc
minnakinannesi_ KUMSAL_ canim 38.6 gördük doktora götürdük tahlil yapildi temiz çıktı doktor ağzını kontrol edip dişten ötürü 4 saat ara ile Pedifen ve parol ver dedi o sekilde kullandim ve geçti ertesi gun 3 dişi birden patladi.
KUMSAL_ Belinay19 makineyle alakalıymış. idrarında kanında enfeksiyon çıktı kakasnda da mikrop çıktı 1 gün hastanede yattık 1 haftadır antibiyotik kullanıyoruz genel durumu iyi ama kakamız hala düzelmiş sayılmaz hafif mukuslu ve cıvık çok yorgunum çok moralim bozuk 🥺