Sibelemrehiranur Selam kızlar 11 gün önce annemde kovit çıktı yengemde çıktı bugün de 2 yengem ben test icin gittik bizdede çıktı ve doktor kızıma süt vermemem gerektiğini söyledi memeden kestim bugün kovit olup emziren oldumu acaba
MerveC Sibelemrehiranur çok geçmiş olsun konuya dair bi bilgim yok ama kaç güne belirtiler başladı şuan durumuNuz nasıl
Canan_ Sibelemrehiranur bende olmuştu ben ilaç almadığım için emzirmeye devam ettim ilaç içince emzirilmiyor
Gzdsre Sibelemrehiranur öncelikle geçmiş olsun bebek emzirmekten önce kendinizi düşünmelisinz bebeğiniz mamaylada büyüyebilir doktor emzirmeyin dediyse emzirmeyn burda önemli olan sizsnz suanda
Oflu61 Valla geçen bi postta okudum bazısı emzirmiş bazısı emzirmemiş ama bilemiyorum başından geçen yazarsa daha iyi olur tabi. Çok geçmiş olsun
Sibelemrehiranur MerveC iyiyim aslında arada baş ağrısı boğaz ağrısı gelip giden öksürük tabi biz temasliydik annemle ondan hepimizde cikti
Sibelemrehiranur Gzdsre evet çok doğru konuştun çok sağol benim kızımın bir çok gıdaya alerjisi var O yüzden çok düşkün emmeye gerçi bugün kaç defa istediyse başka şeylerle oyaladim bakalım gecemiz nasıl gececek
Sibelemrehiranur MerveC benim neredeyse 2 3 haftaydı boğaz ağrısı var di öksürüğe döndü boğulur gibi oluyordum ve ara ara baş ağrısı oldu
Annekeki Sutten virus gecmez ama ilac kullanacagin icin emziremezsin bildigim kadariyla coook gecmis olsun.