Umitemre Merhaba anneler bebeğim 3-4 gündür bezinde kırmızıya yakın çişli bezleri oluyor 5 ay 20 günlüğüz başına gelen bi fikri olan var mı henüz ek Gıdaya başlamadık
Umitemre Hasomums Merve Ikrazumra19 bayankitapkurdu doktora götürdük bügün oğluşumuda kristal atıyordur normal bişey dedi
Hasomums Susuzluktan olabilir bol bol emzirin sizde günde 3 litre su tüketin. Henüz ek gıdaya geçmediği için su verebilir mi bilmiyorum ben ek gıdayla birlikte su verdim bebeğime.
Tuba01 Umitemre bnm oglum 7 ay 28 gunluk 5 gun boyunca turuncu renkte ve cok pis kokulu idrar yapiyordu bol bol emzirdim su verdim cok sukur duzeldi
karabocuk Umitemre birde kimi doktor yeni bez teknolijisinden kaynakli diyor. Idrar bezin icinde havayla temas edince renk degistiriyor diyorlar. Allah korusun ürolijik nedemleride olabilir. En iyisi takipte kalin
Cihangiriinannesii Umitemre Susuzluk yada enfeksiyon dan. Biraz su verip deneyin bir kaç gün geçmezse mutlaka doktora götürün geçmiş olsun
Merve6135 Umitemre Bebeğim bir haftalıkken olmuştu korkmuştum hatta yeni bez teknolojilerden idrardaki kristillar bezde kaliyormus susuzluk ve yetersiz beslenme dedi doktor emzirdim baya fazla gecrlt inartik olmuyor