Mrb oncelikle ben.hic kimseye anlatamiyorum kafayi yicem. Esimle 1 yil sevgli kaldik 1
Yilimizda evlendik bu ayin sonunda 1 yil oluyor evliligmz ve 3 aylik bebegim var. Ikimizde birbirimizi seviyoruz beni uzmez aglasam kiyamaz hemen gelir gönlümü alir felan. Neyse ben gebeyken esim bir kac defa uygunsuz video izlemsti kavga etmstm soz verdi bidaha yapmaycm dedi sonra 6.aylik gebeyken bir arkdsi aradi konustular ama sesini duymadim arkdsnn esim tamam ver dedi aradan 1 saat gecti baktim esimin tlfnu çalıyor yanımdaydı o an efndm dedi bana bakti biseyim yok iyiyim dedi ne felan kim dedim daha once anlatmisti birini sevmis 5 yil once esim asker diye vermemisler o kisi mi dedim evet dedi tlfn acik kapat dedim bagirdim esim kaza gecrmsti gazi oldu kizda duymus merak etmis aramis nosunu istemis arkdsndn esimde arkdsna ver demis delirdim sen nasil yaparsin numarani istyr sende utanmadn ver diyorsun bide evlendm arama demiyorsun sonra tlfnu kaptti elim ayağım titredi yere otrup agladm agrilarim oldu baya geldi dinle konusmasaydm illa numaramı bulcak dedi felan sonra kiz msj atti yanls anlama mrk ettm aradm ben yazdm evlendi esiyim bebegmz olck bidaha arama dedm kiz ozur diledi bilmiyordum flean dedi neyse konu kapnd8 ozur diledi baya kenduni affettirdi her neyse gecenlerde il disina gitti bir iş icin eve geldi tlfnuna baktim erkek arkdsnn eski sevglsyle konusms tabi kadin 40 yasinda fln dul kizi var nie knstnz dedm oylsne dedi goruntulu konsmslr defalrca kadını aradm kavga ettm dior o benm kardesm kızıma abilik ypti fln ynls anlma vsss neyse dedm bidaha olrsa cok fena olr dedm tm dedi vss suan yine il disina gtti isleri icin facesine baktim gittiği ildeki eskort kizlari aramis hesaplrna bakms görüntü aldm bu ne dedm üzgün işaret gondrdi denk geldi vs dedi ne halin varsa gor dedim karismiyrm artk dedim ne b..k yersen ye dedim aradi iste seviyrm senu en guzel hediye verdn bana bebegimz oldu vss ozur dilyr yine dedim konuyu kaptyrm gelince evi basina yıkayacam suan bebegi gormk icjn aryr msj atyr soguk cevap veryrm ne yapcam bilmiyrm hic kimseye anlatamıyorum kafayi yicem