Muhammedyusuf Arkadaşlar sallayarak uyutanlar için tavsiye ederim ayaklarım kopuyordu kafası sallanıyordu bi de . hamak süper ya . Kafa da sallanmıyor kundak yap ay içine . Benim bebeğim uykuyu sevmiyor bi türlü ama en azından 30 dk uyuyor Cvilden aldım 200 TL
FatmaNurRavzaNur Muhammedyusuf merhabalar kolik bebek annesiyim ve 3. eyımda kızımda hamakla anca rahatladım şükürler olsun fakat 6 ay 20 günlük dönüyor kendini kaldırmaya çalışıyor ve sonuç olerek değişlek zorunda kaldım kafasını sürekli kenarlara sıkıştırıyor diye en iyisi artık park yatak dedim malesef anlıycağınız sizii mükemmel kurtarır fakat çok kötü alışkanlık yaptığı için ilerde sorun olur ki uzun süre kullanamıyorsunuz ayakta olsa emin olun daha iyi misafirlikte de rahat edersiniz hamak siz olmasanızda çocuk kıpırdansa sallandığı için ilerde sorun oluyor şuan alıştıramıyorum ve ayeğa bile alışsın ama hamağa bırakabilsin diyorum çünkü bir gün düşücekmiş gibi ama şuan için çok çok rahat ediceksiiniz
ealimother Muhammedyusuf ya yatmazsa diye letgoda gezerken civilin üreticisinde sırf kozmetik hata var diye ki ben bulamadım 75 liraya almıştım elim kolum oldu resmen ilk üç ay sadece kucakta yatıyordu bıraktığım an uyanıyordu bir ay ayak denedim bir gün sırf uyusun diye 2 saat wc gitmek için bekleyince gittim aldım hemen şimdi bir yaşa giricez ve uykuya dalma max. 10 dk ve rahat 1-1,5 saat uyur hatta bu aralar kendi uykuya geçmeye bile başladı hamak hafif sallanma olayı olduğu için kendi uykuya geçme olayında büyük kolaylık
mamAras Benimkide kolik bebiş maalesef, hamak rahat uyutuyo dediler svavadan sipariş verdim inşallah bizde de işe yarar, oğlum uyumamak için herşeyi yapıyor çıldırcam 25 günlük daha parmağında oynatıyo bizi uyuturken😂
Muhammedyusuf FatmaNurRavzaNur sallıyorum uyuyunca bırakıyorum hamakta sallanan ayakta sallanmıyor mu
Muhammedyusuf ealimother aynen ya uyanır uyanmaz emzirip koyarım tekrar sallamam sadece uykuya geçişte sallıyorum
SeverusSnape Muhammedyusuf hamak gerçekten güzel oluyor, biz geç tanıştık maalesef. Kızım şuan 13 aylık artık rahat sığamıyor içine. Çözümü çingene salıncağında bulduk😄
Aybukemm Muhammedyusuf bende almıştım kızım kolikti ve çok işime yarıyor odadan odaya taşıyorum şuan da hamakta sallaya sallaya uyudu yine sizin ki ayakta sallanıyormuş bizim ki elde sallanmak istiyordu 🤦🏻♀️ Büyük kurtarıcı hamak 😅