Sahinftma 2,5 aylık ikiz bebeklerim var 3 saatte bir 90 cc veriyorum ama doymuyorlar 2 saatte kadar düşüyor beslenme araları kiloları 5900 ve 5200gr siz nasıl veriyorsunuz
Edanurdg Sahinftma 2 ay 19 günlük 3 saatte bir 100-120 cc arası veriyorum ağlamasından anlıyorum ki çok acıkmış 120 yapıyorum
MinervaEva Sahinftma 4 aylik hala daha 2 saatte bir 90cc veriyorum. Geceleri 2 saatte bir duzenli icse de gunduzleri bazen iciyor bazen icmiyor bile. Kilosu 6.100 4 aylik ebek ortalamasinda. O nedenle bence sizin kilonuzda beslemenizde su an gayet iyi gorunuyor.😊
Ecrinbzkrt Sahinftma 2 aylıgız 2saatte bir 90cc veroyorum geceleri 3saatte verıyodum şu bır kac gundur 2saate dusurdu 2saatte bir uyanmaya basladı
Ayseygmr Benim kizim 2 ay 15 gunluk 2 saatte bir 100 cc bazen 75 cc verym bide emziryrm ama 5 dk emiyor sdc 2 ay aşısıni yaptgmz zamn 3.500 gramdi kilosu zayıf kizim bu ay sonu bakcm kilo cok az almissa doktora goturcem
MinervaEva Sahinftma 90cc dediklerimiz genelde 100 oluyorlar. 90cc suyun uzerine 3 ölcek mamayida ekleyip karistirdiginizda 100e ulasiyor sanirim bahsettikleri 100cc bu sekilde.
Edanurdg Sahinftma 3 ölçek ve çeyrek ölçek veriyorum doktoruma sordum 90-120arası olmaz diyorlar dedim o mama firmalarının oyunu her seferinde 120 yap kalanını dök diye efsaneleşti bu konuşma demişti düzgünce ayarla ver dedi ama 100cc yapıyorsan çeyrek kaşığı yarım yapma dikkat fazla gelirse kabız yapabilir demişti
Bezelyeveannesi Sahinftma bende genelde 3 saatte bi 90 veriyorum bazen acikirsa cok agliyor 2 yada 2.5 saatte veriyorum
kokusudalin Sahinftma oglum o aylarda 150 cc iciyordu. Hatta ben basta az vermistim sarilik olmuştu. 2 kez hastane de yatti sarilik nedeniyle. Doktor bu cocuk 150 cc iciyor annesi sakin azaltma demişti. Bana sorarsaniz az ama her cocuk farklidir sonuçta
Sahinftma kokusudalin kilo alımı nasıldı 150 cc içince bizim şuan notmal gidiyor fazla verirsem obez olmasından korkuyorum
kokusudalin Sahinftma bebeğinizin kapasitesi neyse onu verin lutfen obez olmsz zaten 6 aydan sonra hareketli oluyorlar 😊 kilo veriyorlar. Kilo alimi cok iyi şükür. Her ay 1 kilo alıyor 9 aylik 10 kilo ilk defa 2 ayda 1 kilo aldi oda dis yuzunden mama reddi oldu diye
elvinazra-27 Sahinftma bebeklerinizin en az yemesi gereken günlük miktarı (24 saat ) kilosu ×100 , en fazla yemesi gereken miktarı da kilosu ×150 şeklinde bulabilirsiniz. ☺️
Ayseygmr Sahinftma her bebege gelmiyor demek ki benim kizda o.kadar kilo yapmadı zaten 2.710 gram dogdu bklm bu ay sonu kac gram almis
Sahinftma Ayseygmr bebeğiniz ishal falan değil dimi o kadar beslemmeye daha fazla kilo alması gerekirdi benim bebeklerim 2520 gr ve 2780 gr doğdular 2.ay aşılarında 5200 ve 5900 gramdılar doktorumuz normal tek bebekleri yakalamışlar dedi