Mugetokmak Çarşamba günü aşımızı vurduracağız. Bu konuda tavsiyeleri, bilgisi olan beni de bilgilendirebilir mi 😊
Elfida-10 Mugetokmak gözünüz korkmasın huysuzluk ve mızmızlık yapabilir ateşte yapabilir gitmeden bebişinizi banyo yaptırın 2 3 gün yıkanmaması gerektiğini söyledi ebemiz. Geldikten sonra 2 saatte bir ateşini ölçebilirsiniz gecede aynı şekilde. Eğer 38 i görürseniz bir çay kaşığı calpol içirebilirsiniz. Şimdiden geçmiş olsun 🌸
Mom107 Mugetokmak gitmeden duş aldırın ateş düşürücünüzü bulundurun evinizde verem aşısı biraz zor bir aşı sonrasındada yara ve kabuklanma da yapıyor
Pelo_00 Mugetokmak Gitmeden önce banyo yaptırın 3 gün banyo yaptırmayın demişlerdi bize. Aşı yerine su değmemesi gerekiyor. 3tane aşı buracaklar verem aşısı koldan diğerleri bacaklardan. Ateş ihtimaline karşı calpol bulundurun. Bizde ateş yapmamıştı sadece o gün çok uyumuştu.
Mickeylover Mugetokmak 3 gün su değmeyecekmiş, yara falan olabilir kabuklanabilir ellemeyin. Biraz mızmızlanmıştık biz ama 2. Ay aşılarıyla beraberdi tabi ertesi gün düzeldi
Dorika Mugetokmak verem yapmıyor bişe. Önceki hani iki aşı birden oldu ya o ağır geliyor bebeklere calpol verniştim yaptırdın sanırım onu.
deryardakayra Bizimkinde hiç ateş yapmamıştı ama az biraz mız mızlanmıştı bende aşı yerleri ağrıyodur diye bi çay kaşığı kadar calpol vermiştim,inşallah senin kuzucuğunda da olmaz🤲
Mom107 Mugetokmak rica ederim umarım güzel bir şekilde geçirirsiniz aşı zamanını ben resmen stres oluyordum aşı zamanları çok şükür bitti uzunca bir süre
Mugetokmak Mom107 Valla bende çok stres oldum yarın hayırlısıyla bi olup bitseydi. Bana vurun diye bağırasım var 😂