meltm Kızlar 4 ay oldu doğum Yapalı ama gr kilo vermiyor üstüne koyuyorum daha ama moralin çok bozuluyor kendimi gördükçe böyle olup kilo veren arkadaşlar öneriniz varmı emziriyorum bu arada.
Yagizemine meltm yaklaşık 1 aydır sabahları ılık su içiyorum ekmek hamur işi yemiyorum 5 kilo vermisim☺☺5.5 ay oldu doğum yapali
SaadetSenam meltm b3nde ayni durumdayım 5 kg aldim bide post actim yazan olmadi galuba iyi bir diyetisyene gidecem😏
burcuaykut meltm emziriyorum bende bebeğim 5,5 aylık doğumdan beri 17 kilo verdim ekstra bişe diyet yapmadım ev işi çocukla uğraşmak emzirmek derken 5.5 ayda gitti arada limonlu su içiyorum aç karnına sabah onunda etkisi vardır
Bisaniye meltm özel bişey yapmıyorum su içmek işe yaradı sanırım bi de gece süt yapsın diye yulaf ezmesi yiyorum o da iyi geliyo bence
Nazaykt Canım bünyeylede alakalı olabilir 57 kg ile hamile kaldım 3 buçuk ay oldu doğum yapalı 16 kg verdim ama küçük bi göbek var o gitmiyor😌kilo vermek içinde hiç bişey yapmadım kendiliğinden gitti
Ercanekininannesi Bende diyete ve spora başladım bu sefer çok kararlıyım iyi gidiyorum. Hazır gıdaları ve tatlıyı hamur işini kestim suyu arttırdım. İnanormısın bi günde sütüm arttı yani diyet yaparsam sütüm azalır diye korkma tam tersi sağlıklı beslenirsen sütünün de kalitesi artar
Zynpurn burcuaykut limonlu suyu ilikmi icmemiz gerek normal icme suyunami katip icince daha etkisi olur acaba yag yakmaya