KeriminAnnesi Hilalece merhaba 4 aylik yazmışsınız ama benim oğlum 3 ay 7 günlük sadece anne sutu aliyo 7500kg 64cm oturmak istiyo,oyun halısında 10 dk dan fazla durmuyo,gündüz 15 dk dan fazla uyumaz ama geceleri 2 saat de bi kalkar elleri sürekli agzinda
seydaanur Elifasel aptamil mama ile besleniyor ama 3 aydır az kilo alıyor 2910 gr doğdu ilk ay 1360 gr sonraki ay 650 ge aldı doktor senin sütün az dedi halbuki çoktu yatağım dahi ıslanıyodu mama takviyesi yaptırdı sonra kızım emmeyi bıraktı 3.ayda mama ile 350 gr aldı doktor senn sütünde sorun yokmuş bebeğin kilo almıyor dedi dünya resmen basıma yıkıldı evladım sütten kesildi 😢sonra doktor değiştirdim bu seferki doktor da mamayı değiştirdi hipp kullanıyorduk aptamil verdi onunlada 1 ay da 350 gr alınca ek gıdaya başla dedi ama bu doktoru da değiştiricem cünkü aklıma yatmayn cok şey var
Elifasel seydaanur canim bence bi test iste benim kizimda 2920 dogdu ilk 10 gunde 650 gram aldi ilk dogdugunda sonra almadi bidahi aylardada hep 600 650 gram aldi 3 aylik kontrolunde doktora goturdum test istedim karaciger enzimleri yuksek cikti safra kesesinde tas cikti bi hastaliktan supheleniyolar arastirma asamasinda şuan bence sende biseyler yaptir cunku kilo almamasinin altinda bir neden yatmali
Hilalece seydaanur hiçbir doktor anne sütü yetmez dememeli iyi dr demez yada sütünüze güvenin onu veren rabbim sütünü de hazırlıyor. Telaş yapıp mamaya hemen yönelmeyin nolur canım anneler. Çok üzüldüm sütünün gitmesine yavruna da 😔
Azraninnnannnesi Hilalece 3 ay 25 günlük suan her sese cevap vermeye çalışıyor çığlık atıyor kafasını dik tutuyor hafif dönmeye başladı 3 aylıkken 61 cm 6500 dü kg
Sabriyeillke Hilalece gulucukler atiyo Damaklari kasigundigi icin ne bulursa agiza gidiyi Surekli oturmak istiyo Basini daha dik tutabiliy Donmeye basladi azar azar Kendi cikartiyo gazini Kisacasi bizden sebeklik bekleyip bize sebeklik yapiyo
Mom09 Hilalece kızımda 4 ay 8 günlük oldu bu aralar bol bol ses açma çalışmaları yapıyor çığlıklar atıyor elimiz sürekli ağızda tuttuğunu ağzına götürüyor dönmek için çok çaba harcıyor hatta olmayınca sinirleniyor 😂😂 oyun halısında güzel vakit geçiriyor gülücüklerimiz bol 🥰 anne sütü alıyor sadece o yüzden kakayı 5-6 günde bir yapıyoruz 🤷♀️ Doktorumuz bir sıkıntı yok kabızlık falan yok dedi. Kilomuz 6.800 olmuş 🤗 ama artık eller ayaklar hiç durmadığı için kilo alımı yavaşlar dedi 🥳 balık gibi eller ayaklar sürekli çırpınıyor anne babayı görünce gülüyor ❤️ Her günü ayrı bir özel bebişlerimizin. Rabbim acılarını göstermesin sağlık sıhhat versin 🤲🏻🌸
PoyrazinannesiEbru Deletedmom006 AC mamaydı kolik için. RP mama verdi alerji için. Test yaptırdık net bi sonuç yok ama her ihtimale karşı alerjiye karsı mama verdi
Zuzuu Hilalece 3 ay 17 günlüğüz 3 aylıkken 8.200 kg 67 cm di oğluşumm..sadece anne sütü veriyorum sanırım sütümde azalmaya başladı çünkü geceleri çok ağlıyor saat başı uyanıyor acıkıyor galiba memede uyumak istiyor..onun haricinde sürekli çığlık atıyor konuşmaya çalışıyor gibi ses çıkarıyor oyuncaklara sıfır ilgi.. amaan yere yatırmayın kucakta gezidirin ...
Cemreminem Hilalece 4 ay 12 günlük kızım artık canı istediğinde kahkaha atabiliyor 😁 boyu 64 cm kilosu 7800🙄 uyku düzenimizi oturttuk sayılır sadece emziği bırakmak kaldı. Onun dışında tek sorunumuz dişler. Alt iki dişi çıktı üçüncü diş de alarm vermeye başladı. Oyuncakları ilgisini çekiyor, biberonunu kendisi tutmaya çalışıyor, yatar pozisyonda durmak istemiyor sürekli oturmak ve ayakta durmak istiyor. Koltuk altlarından tutunca zıplıyor 😅
tgc Hilalece 4 ay 20 günlük kızım iki hafta önce 8 kilo 63 cm boyuydu bu ay hareketlendi başını sürekli kaldırıyor yatarken kucağımda tutum ayağının üstünde duruyor çıngırak seslerine bayılıyor nasıl gülüyor hemde 😂dönmeye çabalıyor ama henüz yarıda geri devriliyor😂
ask 4 ay 19 gunluk oglum, iki hafta once kilosu 7600gr boyu 68cm’di. Alt iki disi cikti 3’un geliyor galiba disleri cok kasiniyor, sinirleniyor cenemi agzina goturup isirmak istiyor sinirlendiginde. Altini degistirirken konusmayi cok seviyor hatta cigliklar atiyor. Basini daha ilk haftadan dik tutabiliyordu. Yatmayi sevmiyor hep kalkmak istiyor. Oyun yaptigimizda kahkahalar atiyor. Elimde ne gorse almak istiyor saldiriyor ozellikle su sisesi cok ilgisini cekiyor ses cikardigi icin. Eline ne gecirirse agzina goturuyor. Birkac gundur yarim donmeye basladi o da benim yardimimla. Favori bir oyuncagi var onu ne zaman gorse guluyor 😊
Hilalece PoyrazinannesiEbru bişey olmaz hayırlısıyla sen dua et Allah’a teslim et. Çocuk bu alır verir düşer kalkar büyüyecek
seydaanur Hilalece inan bende üzüldüm kahroldum günlerce hala daha aynıyım 2 ay geçti ama hala içim acıyor resmen 1 gecede kesildi sütüm üzüntü stres kaygı nasılda etkilyor rabbim kimseye vermesin her kuzucuk annesinin o mucize sütüyle büyüsün inşallah
Bus_ra_ 4 ay 10 günlük çığlık atmayı ve sesler çıkarmayı çok seviyor Oyun halısındaki oyuncakları yakalayıp çekmeye başladı. Eller hep ağızda acayip salyası var giyinmekten nefret ediyor hele arabada pusete koymak zulum Mama Ve memei gidioz sdece anne sütü alsın istiodum ama olmadıı😂
AselMeva NAZENDEM bizde dü.n 4 aylık oöduk 300 gr almış ebe az dedi ama mama takviyeli gidiyoruz biz 2 kez veriyordum 3 e çıkaracağım