Duygus55 Bebeğim 18 günlük gündüz 2 gece 3 saatte bir ortalama 10 dk emiyor. Ideal emme suresi ne kadar sizinkiler ne kadar sure emiyor? Memeyi kendisi birakiyor ama yetmiyor mu diye endiseleniyorum.
Emir29 Duygus55 süt geliyo mu geliyosa doyup bırakıyo dur yoksa zaten ağlar 2 3 saat beklemez susturamazsin verimli emiyo demek ki.
Yagizemine Duygus55 ilk başlarda bnim oglumda 10 dakika emiy9du ben 2 satte 1 emziriyodum zaman geçtikçe çoğalıyor o zaman aciksa doymasa aglar☺
MirzaAta Duygus55 süt gelmese meme ile kavga eder. Sütünüz ne kadar geliyor bebeginiz emerken yutkunmasindan anlarsınız.. ki doyan bebek günde en fazla 5 6 kes çiş yapmalı imiş
MrvBrlk Duygus55 benimde aynı şekilde. Bizde 17 gunluguz. Saatle diyor dr ama benim kızım kafasına göre.. acıktığı zaman mizmizlaniyor. Meme veriyorum 10 dk emip bırakıyor. Dr kilosuna bakip yetiyor sütün dedi ama ben emin olamıyorum ☹️
Kturna 13 günlük oldu benim kızım da sürekli emmek istiyor memeden çekemiyoruz 😔 Yetmiyor diye mama verince de kusuyor
Nily Kturna emzirdikten hemen sonramı mama veriyorsunuz. Öyleyse kusar. Arasında biraz süre olması gerek. Anne sütü ile mamayı aynı anda miğdesi kaldırmıyordur Benim kızım 3 aylık oda hala öyle aralarında saat bırakıyorum verirken
Nily Apple storda babycare diye bi program var tavsiye ederim emme sürelerini ortalamalarını ordan takip etmek daha kolay oluyor. Mesela ben tek göğsümü 10dk emdiğini düşünürken aslında 17dk emdiğini farkettim😀 dakika tutuyor program günlük beslenme sürelerini mama veriliyorsa kac cc verildiğini uyku saatlerini hepsini takip etmek dhaa kolay olmaya başladı.
Ercanekininannesi Nily ben budu diye bi uygulama kullanıyodm ama süresi dolduğu için ücretli oldu. Bu uygulamanın simgesi nasıl aradım ama bulamadım
Nily Ercanekininannesi pardonya bebek bakımı yazıyor. Biberon resmi var sarı arka planda😊 babycare içinde yazıyormuş afedersin
Nily Ercanekininannesi Nily emzirme ve bebek takibi yazınca ikinci sıradaki Baby tracker & breastfeeding yazıyor Yanlış bilgi için pardom. Ben indirdiğimde ücretsizdi umarım hala öyledir
Kadergls 4 aylık oğlum genel olarak şimdiye kadar ortalama 20 dk emiyor her emzirme tek göğüs, doyunca kendi bırakıyor zaten
Nily Ezeynep Nily emzirme ve bebek takibi yazınca ikinci sıradaki Baby tracker & breastfeeding yazıyor Yanlış bilgi için pardom. Ben indirdiğimde ücretsizdi umarım hala öyledir