Mrcoyku Bebeğim 3,5 aylık sütüm çok azaldı bebeğime yetmiyor mama vermek istiyorum ama biberonu kabul etmiyor nasıl alıştıra bilirim sizin önerdiğiniz biberon var mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Linamoms Mrcoyku benim kızım avent dışında baska biberon kabul etmedi aventin cam olanından tavsiye ederim anne memesine en yakın olan o
Zehra1994 Mrcoyku kauçuk biberon ucu alın bana göre avent chicco vs vs herşey boş. Olmadı sıkma kaşık alın ben öyle yapıyorum donmuş sütümü çözdürüp sıkma kaşıkla içiriyorum 4 aylığız
Alim7189 Mrcoyku bence lansinoh ben ilk avent kullandım sonra lansinoh a gectm lansinohu tutunca aventi bidaha tutmadı
Rizeligelin Mrcoyku kolik olan değil normal olan biberonu anne göğsüne en yakın olan ben de doğduğundan beri kullanıyorum hiç meme reddi yaşamamıştım
Mars Tommee tippee deneyin mutlaka memesi anne memesine en yakın meme seçilmiş ben doğumdan beri kullanıyorum çok memnunum
Mrcoyku Zehra1994 sıkma kaşık gaz yapmıyor mu peki gazlı bir bebekti yeni yeni rahatladı şimdi de süt yetmiyor mama vermem lazım
Miracs Her biberonu aldı bebeğim ama şimdi avent e geçtik ben boğazına kaçırmaması için bunu tercih ettim memnunum ☺️