Yerfistigininannesi Evde yoğurt yapamıyorum kebirin yoğurdunu alıyorum ev yoğurdu gibi sizce bebeklere verilir mi yoksa komşuma mi yaptırtayim
Kusannesi Yerfistigininannesi oda katkılı canım ben çde onu alıyorum eve ama sonuçta hazır. Kendin yapabilirsin hiç bişey yok yogurt yapmakta, kaynatıp biraz ılıttıgın sütleri bebek kavanozlarına doldur içlerine bir tatlı kaşığı yogurt karıştır üstlerini battaniye ile ört bu kadar
Eesmaaanur Yerfistigininannesi o yoğurdu bilmiyorum ama yoğurt yapmayı denediniz mi. Cok kolay aslında yoğurt yapmak
DenizDamla Yerfistigininannesi Vakfıkebir yoğurdu güzeldir ama yinede evde yapıyorum hem kızım hem kendimiz ev yoğurdu tüketiyoruz.☺️
Yerfistigininannesi DenizDamla tadı çok güzel hiç hazır gibi değil ama vermeye çekindim zaten kendim tekrar yapmayı deneyeyim
Eesmaaanur Yerfistigininannesi ben yıllardır yapıyorum yoğurt arada benim de tutmadığı oluyor. Pes etmeyin devam edin. Sulu olursa ayran olarak verirsiniz.
Yerfistigininannesi Kusannesi bebek kavanozları satın mi alıyorsunuz yoksa en küçük kavanozlarda yapsam mi
DenizDamla Yerfistigininannesi Evet biliyorum ben trabzon da yaşıyorum😂aynı ev yoğurdu gibi ama sonuçta hazır bilmediğimiz neler katıyorlar belki de🤷🏻♀️Ev yoğurdu iyidir.👌🏻
Kusannesi Yerfistigininannesi yapabilirsin en küçüğünde hani hipp mamaların kavanozları oluyor ya oyle kavanozlarda yapıyorum ben genelde ama orta boydada yapabilirsin büyük yogurt kabındada