Deletedmom310 Annemelekk evet damlatiyor wee baby aldım o da damlatiyor :( aaa pardon pipetli demişsin benimkiler oipetli değil.ama.damlatiyor yinede
Mom061 Annemelekk Avente genelde damlatıyor demişlerdi. Ben önce chicco suluk aldım, gayet memnundum, kızım büyüyünce pipetl suluğa geçtik, yine chicco pipetli suluk aldım. Damlatmıyor, ters çevirdiğimde bile damlatmıyor. (Sallanmadığı sürece)
PonciKom Annemelekk ay avent seti var bendeee öyle duruyor damlatma huyundN hıcbır urununu kullanamadımm dr browns bıneron kullandım su içinde we baby aldım Avent bende işe yaramadımhıc memnun kalmadım okdr para boşa gitti
Deletedmom74 Evet damlatıyor bizde de yeşil büyük pipetli avent var kapak takılıyken arada kalan boşluktan su damlıyor sinir oldum
Annemelekk Deletedmom74 blogerlerin tavsiyesi üzerine aldım kesinlikle damlatmıyo diyolardı. Ama damlatıyo. Bende çok üzüldüm.
Deletedmom74 Annemelekk başlarda hiç sorun yaşamadım sonradan ne olduysa damlatmaya başladı çantaya attım bir gün bir baktım her şey su içinde kalmış kriz sebebi resmen