Rota virüs aşısı yaptıran var mı aranızda doktorumuz önerdi ve yaptırmamış bi ailenin pişmanlik hikayesini dinleyince çok korktum yaptırmayı düşünüyorum ateş falan yada başka bi yan etkisini yaşayan oldu mu??
EylulSarem hayir benim yakinim cok agir atlatti hatta hastaneler almadi cocugu medipol medicalpark memorialin cocuguydu zaten em sonunda goztepede care buldular bende kendi cocuguma yaptirdim bu ay 2. Dozu yaptiricam normal diger asilari yan etki yapmadiysa bu da ayni yapmaz yani en azindan benimki oyle oldu
EylulSarem hatta bu konu asilar hakiinda baska bir post acilmisti orda konusuldu bakabilirsiniz
EylulSarem ben iki dozu da yaptırdım hiçbir yan etkisi olmadı.
EylulSarem ilk dozunu 3.ayımızda yaptırdım ağızdan verilen bi aşı zaten ve hiç bir yan etkisi yok olmazmışta zaten hemşire 17yıllık hemşireyim bi kere ateş gördüm dedi😍
EylulSarem bende yaptırdım 3. Ayda 5. Ayda da yaptırıcaz hiç bi yan etkisi olmadı bence yaptırmalısınız
EylulSarem bizde yan etkisini görmedik. Hatta ben evde kendim yaptım. Ağızdan veriliyor. Aile hekimi biraz uzak olduğu için ebeye sorarak ve prospektüsü okuyarak yaptım. Ebemiz sadece aşıyı kusmasın ve aşıdan 10 dk sonra emzir dedi.
EylulSarem Bende rota teq 3 dozluk olandan ilk dozunu yaptırdım hemşiremiz bunun özel eğitimlerine katılmış ve kesinlikle yaptırılmasını öneriyo bende istiyodum zaten yurt dışında devlet kendi yapıyor 😌😌 Canlı aşı olduğu için yapma ihtimali var ama bizde olmadı şükür canım geneldede olmuyormuş
EylulSarem 2. Ve 4. Ayda yaptırdık hiç bir yan etkisi olmadı:)
EylulSarem mutlaka yaptir canim benim drum yaptir dedi hatta bizde yapioruz dedi hastane olarak.ben eczaneden aldim gittim saglik ocaginda ilk dozunu yaptirdim simdi ikinci dozu olucak haziranda.herhangi bi yan etkisi olmadi ates olursa zaten ates dusurucu veriyorsunn
Ne kadarlıkken yapılıyo bu aşı
Annehulu 2-4 ayda veya 3-5 ayda yapılıyor 2.ay aşısı biraz ağır geliyor diye 3.ay ve 5.ayda yaptırıyorum ben
1PrensAnnesi benım oglumda 2 aylık hafgaya aşısı var ne gibi sıkıntılar yaşadınız aşıdan sonra
İçim daha da rahatladı dün eczanemize sipariş vermiştik bugün yaptırıcaz bakalım diğer aşılarında hiç ateşi falan olmadı çok şükür, teşekkür ederim hepinize💐
EylulSarem ne kadardı fiyatı?
Annehulu devlet aşılarında 2.ayda verem aşısı var o biraz ateş yapan bi aşı huzursuzlukta yapıyo ayrıca aşıdan sonra 3gün banyo yasak 2gün oğlumun ateşi yükseldi calpol verdim geçti çok ciddi bi sorun değil karma yapılan aşıda da boğmaca aşısı var oda biraz huzursuzluk yapıyo
Ben küçükken rota virüsü kaptığım için 1 ay hastanede yoğun bakımda kalmışım. O zamanlar bu aşı Yok tabi annem baya bi çekmiş. Yaptırdım 3. Ayında ilk dozunu 5. Ayında da ikinci dozu yaptıracağım inşallah.
Bu aşı özel hastaneler de ne kadara yaptırılıyor bir de menenjit aşısı.eczaneden alınıp yapıldığını bilmiyordum.
Huzeyfe iki dozluk olan ama iki kere iki ay arayla alacaksınız 155 liraydı rotateq
Rotafix200tl eczane fiyatı
EylulSarem iki kere iki ay arayla olduğunu biliyordum çok teşekkür ederim ☺️ araştırdık ve nasipse yaptırıcaz yorumlarda yaptırdığınızı görünce fiyatı merak etmiştim çok saolun 🤗☺️