Sumeyyelan Egemoms danışın doktorunuza be olur ne olmaz bana AGULİNE önermişlerdi bende doktorumu aradım sordum bunu kullanabilirmiyiz diye kullan dedi bizde çok iyi geldi o gaz ilacı bitkisel şükür çok zor atlatmadık
Busra5009 Doktora danışarak almıştım zamanında. Devletteki zinco vermişti hiçbir faydasını göremedik. Özeldeki bakso verdi 1şile kullandık daha da almadık gaz sorunumuz bitti çünkü
metehanmom_ Hasibemelek düzenli mi kullanıyorsunuz benm debdebenin şu 1 haftadır gazı fazla ama Çok ağladığı zamanlar veriyorum alışkanlık yapmasın vücudu diye siz nasıl kullanıyorsunuz acaba 😊eczane günde 4 defa dedi ben 1 bazen veriyorum
Hasibemelek metehanmom_ Hayr cnm gazı oldugun da veriyorum 8 damla sonra kucagıma alıp masaj yapıyorum sırtına Bı yarım saate rahatlıyo
Ysnrrgnc Hasibemelek doktora danışarak çünkü gazın farklı nedenleri olabildiği için tedavi de farklı olabiliyor. Bana en son relaktaz verdi allah razı olsun bulandan
metehanmom_ Hasibemelek 8 damla çok değil mi bir defa da eczacı sabah öğle akşam gece 2 şer damla dedi ama