meryembetul Bayanlar geçende burda okudum yanlis okumadıysam bebegimin disi icin zeytinyaginda Karanfil beklet diye… Nasil yapiliyo bilen varsa yazabilir mi… Kimyasala ilaca mecbur kalmadikca istemiyrm kullanmak… Lütfen cvp yazar misiniz
kubosunatlasi meryembetul zeytin yagini bi kaseye alin icine 10-12 adet kadar karanfil atın dolaba koyun zaten ertesi gün jel kıvamına geliyor bebeginizin damagina sürün
Melehat_baydar meryembetul 2 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı karanfil yağı 30 tutam karanfil (çiçekleri koparılacak ve toz hale getirilecek) bebeğinize verin
kubosunatlasi meryembetul hic bir zarari yok ağrısı oldukça surebilirsiniz tetagil diş tozunu tavsiye ederim ama sonuç alamazsanız çok rahatlatıyor birde kehribar kolye yada bileklik:)
meryembetul kubosunatlasi kehribar bileklik aldim 2 aylik oldugundan beri hosuma gtti bide kolikti ve huzursuzluk olmasin gaz agrisindan diyerekten aldim.. ☺️ Tavsiyeleriniz icin Allah razı olsun sizden… Son bi sorum olucak zeytinyagi ne kadar koyayim kaba peki