Bisaniye Merhaba arkadaşlar bebeğim bugün 2 aylık oldu kilosu 4800 olmuş. Şimdi sorum şu ki elimde iki paket daha 1 numara bebek bezi var toplam 80 adet falan. 2-5 kilo arası. Tahminim 10-15 gün arası gidecek. Yeni bez siparişini sizce bir numara büyük mü vermeliyim? Yoksa daha 1 numara mı devam edeyim?Tecrübeli annelerin fikirlerine ve tecrübelerine ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize
Gonul_celen Bisaniye prima 2 numara kullanıyorum5200 dü en son bnde elimde ki bitsin 3 aldım ona geçeceğim az alın 2 numarayı da
Bisaniye Mlsyldz Hilalparslan [bilinmeyen] Dodonay @[silindi] Goncaaa @Rumeysakarakus Gonul_celen Çook teşekkür ediyorum hepinize ☺️
Dodonay Bisaniye 2 numaraya geç canım. Bizimki 4.200 ona rağmen 1 numaralı bez küçük geliyo taşırıyo. Bende 2 ye gececegim şimdi
Mlsyldz Dodonay bzde minieste 2 numara kullanıyorz ama bu aralar kakasi belinden çikiyo ve lastk izi çok yapiyo küçük geldiği için mi ama kilo aralığı 4-6 yaziyo
busrasahinn Bisaniye canım eğer lastikleri bacaklarına iz yapmaya başladıysa 2 numaraya geçebilirsin 😊
Bisaniye busrasahinn bi iki gündür yapıyor ben de sıkı bağlıyorum galiba dedim hep :) meğer oğlum büyümüş :)
Mlsyldz busrasahinn bzde minieste 2 numara kullanıyorz ama bu aralar kakasi belinden çikiyo ve lastk izi çok yapiyo küçük geldiği için mi ama kilo aralığı 4-6 diyo 3 numaraya gecmelimiym szce