Deletedmom310 Kızlar bugün doktor kontrolünden geldik 6 aylık oldu kızım ek gıdaya basla artık dedi. Yoğurt ver bugün dedi ama evde taze yoğurdum yok sormayı unutmuşum doktora acaba bal kabağı püresiyle baslasam olur mu ?
VERA19 Deletedmom310 Tabi ki olur yoğurda daha sonra da geçebilirsiniz😌 Bende ilk yeşil kabakla başlamıştım
Miniminiprens Deletedmom310 ben ilk kabak püresi denedim sonra havuç sonra patates haftasına yoğurt vermiştim 🙂
Arasannesi Deletedmom310 olur tabıkı.sebzeylede baslanır.sadece meyveyle baslamayı pek onermıyorlar bılırsıınız hanı sonra sebzeyı yemez dıye
Deletedmom310 VERA19 sağol canm birde doktor sebzeleri buharda hasla çatalla ez dedi ezdim ama yine pütürlü pütürlü kaldı blender yapıyım mi yutabilir mi bu şekilde
Deletedmom310 Miniminiprens bende öyle düşünüyorum canm evde hazır yoğurt var yarın süt alıp yapicam ozamana kadar sebze veriyim dedim. Birde üç gün denememe gerek yok sebzeleri dedi doktor bana kararsız kaldım sen denedin mi üç gün
VERA19 Deletedmom310 Rica ederim🤎 Ben hiç blender kullanmadım aynen buharda haşlayıp ezerek verdim,kabak kolay ezilir aslında yumuşak olduğu için.Yumuşayana kadar tam pişirirsen daha iyi ezilecektir🥰
Deletedmom310 VERA19 canm az önce kabağı denedim yemedi emzirdikten sonra denemiştim o yüzden mi yemedi acaba bir iki saat sonra acıkınca tekrar deniyim mi
Deletedmom310 Arasannesi az önce kabağı denedim yemedi ama emzirdikten sonra denedim.o yüzden mi yemedi acaba biir iki saat sonra tekrar deniyim mi
zuzula Zaten doktorlar blender önermiyorlar sadece çatalla ezip ver diyorlar .Daha sonrasında sıkıntı çekmemek icin
Arasannesi Deletedmom310 bence emzırdıgınız ıcın yememıstır ne cok ac ne de cok tokken vermeyı onermıyorlar. Acıkmasına yakın bır zaman da verın o zaman yıyebılır
VERA19 Deletedmom310 Evet yeni emdiğinde değil de emdikten bir süre sonra hafif acıkmaya başladığı zaman verirsen daha iyi olur🤗