milasmommy Minik0212 sanki küçük gibi biraz bizimki 3 aylık 49.5 cm şuan gerçi doğduğu ölçü ile orantılı büyüyordur muhakkak
idil1990 Minik0212 genetik olabiliyor bizimki alti ayda 43 ya da 44 tu. Babamiz koca kafali 😀 doktorunuz iyi diyorsa endiselenmeyin
Ebruea Minik0212 normal canm korkma doğduğundan beri aynı seyirde büyüyorsa sorun yoktur. Bizim 7.5 aylık 43 cm. 6 ayda 41 di
ppzeynep milasmommy Sizin yanlışınız var bence. Oğlum 7 aylık ve baş çevresi 44. Doktorum gayet normal dedi. 3 aylık bebeğinki 49,5 değildir.
milasmommy Niloss evet daha bu sabah kontrolden geldik. Gayet normal doğum ölçüsüne göre denildi. 33 cm di doğduğunda baş çevresi
milasmommy Niloss hatta hamileyken tüm doktorlar bu bebek koca kafalı derdi bende çok üzülürdüm gerçekten koca kafalı diye doğduğunda doktor buna kim koca kafalı demiş gayet küçük kafası var demişti
Niloss milasmommy yok canım ben de korktum Allah korusun kötü bişey diye 😊sağllık diliyorum hepimizin yavrularına
Ebruea Minik0212 32 cm le doğdu 7.5 aylık kontrole götürdüm geçtiğimiz perşembe o şekilde ölçtü doktorumuz ve çok normal demişti. Neredeyse aynı orantıda ikimizinde bir de persentile bakın alt üst sınıra ama gayet herşeyi güzel maşallah
Uris Minik0212 biz de şimdi kontrolden geldik6ay 43 cm, ama bıngıldak kapanmış normal dedi doktor ama ben endişelendim ya 6.ayda kapanır mı