Didos Kızlar iyi geceler kızım kolik bir bebek ve hep ağlıyor var mı denediğiniz işe yarar bi formül kolik müzikleri bi ara işe yaradı sonra onlar da bitti ayakta gezme masajlar herşeyi denedim
Gonca Didos canım ben oğlumu 4bucuk ay baddaniyede salladim çok zor ama en azindan ağlamıyor elektirik supurgeside açık olurdu bir saat falan uyurdu
Yusufunannesi Didos bununla ilgili post açmıştım profilimden bakıp deneyebilirsiniz, bende işe yaradı, başkalarında da yaramış, siz de bi deneyin belki işe yarar
Didos Gonca onlar da fayda etmedi canım kimi 3 aylık olunca biter diyo kimi 6 aylıkken biter diyo gerçekten kolik annesi olmak ekstra zor 😑
Nazem Didos bende kolık annesıyım o kadar zorkı müzikler denedım hopladım zıplattım damlalar aldım yok fayda etmedo krizi tutunca hıc sakinleştiremedım 3 ay 20 günlük bır kaç gundur bırden bıcak gıbı kesıldı ve gulmeye gazinı rahat rahat cıkarmaya basladı sabredin bebegınıze sureklı sfkat gösterıp kucaklayın allahın ıznıyle geçiyor o an gecmez sanıyorsunuz ama günü gelınce bıçak gibi kesılıyor o aglamalar :) ❤
Partk Nazem acaba bana koliüi anlatr mısınız acaba kolik öiyiz gaz mı süt alerjisi mi çözemeiyorm. Geceleri uyıyor uykuya dalacago zaman cok ciyak ciyak ağlaması varsa kolik müzk açıp sallıyrm uyuyo. Gecede bazn mzk açık kalıyo bazn bi süre sonra kapatyorm acıktıkça uyabnıyo emip yatıyo ağlarsa yine mzk. Gündüzde ağlamadan durduğu da oluyo ama akşam bir iki saat ağlaması var bazen gündzde bi iki saat ağlıyo. Kolik olsa hiç ağlamadan durmaz uyku dısında diyolar. gazı cıkıyo aslnda masaj yapyrm yne cıkıyo ama bitmiyo hgalba ki bacaklar hep karna çekliyo ağlarken . Kızım kolik mi sizce
NurayHazal Aguline ye bitkisel gaz şurubu var deneyebilirsiniz. Benim kızımda kolikti saatlerce ağlıyordu. Biz kullanmaya başladık ve sadece 2 saat huzursuz oluyor sonra YouTube den piş piş anne sesi ve su sesi karışık onu acıyorum uyuyor hemen