Momsbabyy Kizlar bebeğimi bugün 3 aylık kontrolu için sağlık ocağına götürdük 2. Ayından bu yana sadece 500 gram almış. Sizce normal mi? İlk ay 1 kilo 200 gram almıştı 2. Ayda da 1 kilo 100 gram almıştı.
Momsbabyy Boncukgozveannesi Sıcaklarla ne gibi bir ilgisi olabilir ki merak ettim sıcak etkiliyor mu gerçekten🙈
Deletedmom896 Momsbabyy evet 😂 benim kızım da 1 kilo şeklinde giderdi 3. Ayda 700 gram almıştı şuan 4. Ay 6.700 falan sanırım net tartılmadık daha
Momsbabyy Deletedmom896 bende dedim herhalde sütüm yetmiyor ki az almış 🙈 İçim rahatladı normalse😂🌹 maşallah çok iyi kilosu biz biraz miniğiiz 🙈😂
Deletedmom896 Momsbabyy canım kilo karşılaştırması zaten yapma kiminin boyu uzun kiminin doğum kilosu Farklı ☺️ Sağlığı yerindeyse hiç sıkıntı etme 🙏🏻
edaayy Momsbabyy karşılaştırmak için değil çok zayıf değilse kiloya çok takılmayın diyecektim kilolu olunca çok sağlıklı demek değil 🙏🏻😇
Momsbabyy Deletedmom896 Çok şükür sağlığımız yerinde 🙏🏻 yok karsilastirmadim zaten sadece kendi ay ay aldığı kilolara göre karşılaştırınca az geldi de🙈
Momsbabyy edaayy Yok sizin için söylemedim zaten kilosunu yazsam biri çıkar benim çocuğum şu kadar kiloydu diyecekti eminim o yüzden diyorum🙈😂