Snm21- Kızlar 2,5 aylık kızım var beşiğinde yastıkla mı yatırmalıyım reflü yatağına sığmıyor rahat edemiyor gece emzirmeye kalktığımda reflü yatağının altına kadar kaydırmış buluyorum kendini 😆
Deletedmom896 Snm21- belden yukarı yastık kullanıyorum reflü yatağını 2 ay anca kullanabildim düz yatırdığımda arada tıkanıyor ki Dr da bu uyku şeklinin uygun olduğunu söyledi sadece kafası yastıkta olmamalı ona dikkat et
Duygusm Snm21- Yastık için çok küçük annesi, tehlikeli olabilir. Yatağına eğim vermeyi de deneyebilirsiniz.
Seden Snm21- esiniz doktor mu ? Bebeğinizin omurga sağlığı icin ozellikle ilerideki kemik yapısının sağlıklı olmasi için 2 yasina kadar uyurken yastik kullanilmamali. Kusma sorunu varsa yan yatirin rahat eder yada yastik degil ama bir havluyu ikiye katlayip bel destekli basinin altina koyabilirsiniz daha sağlıklı olur
Damlaismom Bana doktor belden yukarı hafif eğimli yatır dedi. Sedyedeki yükselti kadar. Uyurken kusabilir diye. 🧚🏻♂️
mrv5556 Benim bebeğim de 35 gunluk kayınvalidem yastık koymak istiyor ben kabul etmiyorum bizde beşigin baş tarafına yatagı altına yukseltmrk için bişeyler koyduk hafif egimli oldu reflu yatagı gibi.