Tuos2306 benim oğlan hala kusmukla gün içersinde on kere üst değiştiriyorum her gün tüm çamaşırlarını yıkayıp yarın tekrar yıkıyorum 🤦🏻♀️ . Yılmadan ayakta emzikdikten sonra yukarı aşağı ritmik hafif bir şekilde sallanın sırtına da pıt pıt yap o esna da sonra çıkınca hemen indirme bir süre daha yap sonra dizine yatır yüz üstü alt karnı bacağına denk gelsin bide sırtını öyle pıt pıt yap. Öyle mızmızlanırsa yüzüstü yatağa yatır kafasını yan koy bir müddet öyle takip et çıkaracaktır. Sonra sakinleşince karındaki gaza geç. Gaz ilacı sab simplex ver önce sonra karnını hafif hareketlerle saat yönünde tek elinde ov baya yumuşasın ben sertlikleri iki parmağımla dairesel hareketlerle yumuşatıp çocuğu hafif yan meyilli yapıp sol bacağına çapraz karnına yaslayınca inanılmaz gaz çıkarıyordu. korkma altını alırken ki gibi bacaklarını hava kaldırarak karnına yasla baya ama bu hareketleri ağzından gazı çıktıktan sonra yap yoksa kusar Canım. Ama en güzel gaz çıkartan bebeği susturan yatağa otur yada koltuğa dizlerini hafif kaldır altına da yattık koy çocuğu da pusete koyar gibi dizlerine koy hafifçe salla hem gaz çıkarttırıyor hem de susturuyor. Bu gaz problemi gittikçe anlık memeni tutar Canım. Valla sen anlatırken aynı oğlumu gördüm ama yılmadım bazen tükeniyordum hastalanıyordum ama yılmadım ben kazandım 😂