tospikannesii Günaydın herkese, dün akşamdan beri bebeğimin gözü çapaklanıyor, şuan çok arttı, ılık suyla siliyorum ama fayda etmiyor, ne yapabilirim doktorluk birşey mi bu
Prensannesi28 tospikannesii Benim oğlumda da var bebeklerin göz kanalları iğne ucu kadar küçük hemen tıkanıyor. Doktor damla verdi pek etkisini görmedik zamanla geçiyor. Küçük kardeşimde vardı denize gittiğimizde geçmişti. Ellerinizi yıakdıktan sonra göz pınarlarına masaj yapın hep. Silerken pamuk kullanmayın hep temiz tutmaya bakın
tospikannesii Prensannesi28 altını temizlediğim bezlerle siliyorum, normal pamuk kullanmıyorum, ağrı yapıyormudur peki, taktım kafama baya 😔
BlnyHra Canım demlenmiş ve soğumuş çaya pamuk batır gözünü sil 1 güne geçiyor. 2 satte bir sil mutlaka ben öyle yapıyordum hemde doktorumda söylemişti. Çok geçmiş olsun.
taaslankara tospikannesii fucithalmic krem kullan canim capakli goze bir damla benim oglumda olmustu 20 gunlukken falan normal bebeklerde oluyor bazen. Cayli pamukla temizle bir gozunu sildigin pamugu asla digerine surme pamuktan baska biseylede temizleme elinle falan cekiyim vs yapma yani mikrop kapmasin. Birde muhtemelen burnu tikali burun tikanikligi capak yapar bu zamanlarda bebeklere xlear damla burun icin de. Ama bunlar benim doktorumun verdikleri benim ogluma iyi gelen doktoruna gorunmeden danismadan kullanma belki baska birseydir…