Meyveverenagac 3 aylık bebeğim var emerken uyuyor beşiğine koyduğumda hemen sıçrayıp uyanıyor sonra beşiğinde sabırla sallamaya çalışıyorum ama uyumuyor bu durumu nasıl düzeltebilirim yardım 😔
Bigaboy Meyveverenagac benimki de 3ay22günlük aynısı ben de de atakmış canım bu dönemleri ben Youtube sakinleştirici ninniler yazdım işe yaradı😁 onu ddinletiyorum, ✔memeden sonra gazıda olabilir ama uymuyorsa 🤔
Mervekaraalp Meyveverenagac benimki de öyle geçen biri yatak soğuk olabilir ondan hemen uyanıyordur demişti
Ece06 Meyveverenagac bunu gün için de gündüzleri mi yapıyor acaba yoksa akşam geceleri mi yapıyor devamlı
Meyveverenagac Bigaboy gazını atlattık gibi canım günde bir iki oluyor yani gaz mı mızmızlık mı anlıyorum 😊 o müzikler cidden işe yarıyor mu ya deneyeyim..
Meyveverenagac Bigaboy bir de benim bebek odayı terk ettiğim an felaket ağlamaya başlıyor sizde de öyle mi yalnız kalmayı sevmiyor hep ilgi agu istiyor iş falan hikaye zaten afedersin wc ye gidemiyorum
Bigaboy Meyveverenagac korkma sadece sen ilgileniyorsan ondan bağlanıyor.sürekli ninni tarzında aç müzikler tıngırdasın sakinleşiyor. Malum kış bebeği olduğu için oğluşum bebek arabasını içerde kullanıyorum ben nereye o oraya😁 sabırlı ol canım..
Meyveverenagac Ecemonur ama bu ne zaman geçecek ben iki ay sonra çalışmaya başlayacağım 🥺🥺🥺 zaten benden başka kimseyi istemiyor yabancılar geldi mi eve ağla ağla sakinleştiremiyorum bakıcısı ile ne olacak çok fazla kaygım var ya
Meyveverenagac Bigaboy ben de benek arabasını bir iki dışarda kullanmıştım tekerleği silip içeri alayım 🤣
Fulyaildizz Kızlar benim kızımda 3 aylık şu 2-3 haftadır hiç uyumuyor gündüzleri bile yarım saat anca uyuyor eller sürekli ağzında salyaları aşırı derecede arttı ve çenesinde ağızının kenarlarında döküntüler oluşmaya başladı bunlarda diş çıkarma belirtisi olarak gözüküyor sanırım 😥😥
Meyveverenagac Fulyaildizz bizimkinde de salya var da diş çıkarma değil de kendini öyle rahatlatıyormuş sanırım
Meyveverenagac dodo maalesef çok uyanık buna izin vermiyor uyandığında elini kolunu çıkaramayınca daha da ağlıyor
dodo Meyveverenagac elinizle kollarına bastırın. Emziği ağzında tutmaya çalışın. Tabi bunu bebek ağlama noktasına gelmeden yapmanız lazım. Bizde işe yarıyor. Uyku eğitimine gelen uzman gösterdi sağolsun. Bu kadar basitmiş dedik