Uysal_ Merhaba kızlar bebeğim 19 günlük 16 gün kuvezde kaldı süt sağıp hastaneye götürdük biberonla veriyorlardı şimdi kızım memeyi istemiyor biberonu hemen alıyor memeyi verince katılıyor böyle olup çözen var mı neler yapabilirim?
Kh201590 BalarisiYusra Uysal_ bnim.kizimda de doğduğunda sariliktan kuvezde kalmıştı ama bn sagip goturmedim kndim emzirme saatlerinde girdm emzirdim ve mamada veriliyordu ama biberonn değil şırınga ile veriyordum sizde biberon yerine siringayi deneyip arkasından emzirmeyi deneyebilirsiniz
ElifAlmila55 Uysal_ şırınga veya biberonlu mama kaşığıyla ve birde silikon göğüs ucu kullan şuan bende meme reddi yaşıyorum cidden işe yarıyor göğüs ucu
Tanya486 Canım bebeğin memeyi uzattığında ağlıyorsa sen öncesinde göğsünü aç kucağına biri verdin bebeğini al ayağa kalk ayakta döne döne emzir. Bide eee eee diye ninni söyleyim bi sağa bi sola salla. Ben meme reddiyle böyle baş ettim
Uysal_ Tanya486 Öyle yapıyorum saatlerce memede tutuyorum ağzına alıyor ama emmiyor kendi kendine aksın istiyor sırıngaya da alıştı onunla vermemi istiyor.