Livaninannesi Kızlar bebeğim 1 aylık mama ile besleniyor ama meme tutmuyor 3 tane denedim şuana kadar hanymish markasının biberonunu kullanıyorum. Önerileriniz neler
zeynepteacher Livaninannesi 2-3 markanın emziğini almıştım en ucuz olanını tuttu wee marka, ısrarla tutturun ağzına ilk başta zaten 2-3 çeker atar alışana kadar.
Ezesel Livaninannesi Aklınıza gelecek her markayı aldım evde baş ucunda yaklaşık 7-8 markaya ait emzik var ilk ay demedim ısrarla tutmadı sonra 4. Aya kadar ısrar etmedim am 4. Ayda iş çığrından çıktı emziksiz sakinleştirmek çok zordu ve istikrarlı bir şekilde denedim tabi bu sırada en son aldığım iki marka biri aventin ultra ait emziği diğerinde bibs oldu aventi emmeye çalıştığında kusma eğilimi gösterdi daha sonra bibsi denedim çok kısa tutu ve o zaman beni umutlandırdı çok ağladığı zamanlarda ağzına koydum ve tık tık diye parmağımla emziğin arkasına hafif hafif vurdum ve zorda olsa 4. Ayda emziğe bibs sayesinde alıştı. Bu arada bir uyku eğitmeninin yazısında okumuştum emziğr alıştırmak için ver çek yöntemi kullanın diye yazmıştı bebeğin ağzına emziği veriyorsunuz ve çekiyorsunuz bebek daha sonra çekmek istediğiniz emziği bırakmak istemeyecek.
Bulutbey Eklc17 bende şimdi bibs marka almak istiyorum 8 aylık oldu aventi falan hiç tutmadı. Ama uyurken hep emmek istiyor yanında yatıp kalıyorum öyle. Bibs’in çeşitleri falan var mi? Çokta anlamıyorum bu emzik işinden
YagmurZ Avent, nuk, wee baby, bebedor, chicco hicbiri olmadi en son bibs aldim umutla o da hayal kirikligi oldu tutmadi mi tutmuyo :)
Eklc17 Bulutbey çeşitleri yok diye biliyorum canım trendyol dan sipariş vermiştim Benim ki de senin gibiydi emmese bile meme de durmak istiyordu emzirdikten sonra yalancı memeyi veriyorum uykuya daldığından kendi atıyor ağzından