Miracefem 5 buçuk aylığız ilk doğurduğumda sütün çoktu bnde sağıp buzluga koydum sonrasındada gerek duymadım ama şimdi bi yere gitsek mesela kullanabilirmiyim
Bgmbgmbgm Miracefem 3 kuralı hep aklınızda olsun. Buzlukta 3 ay, buzdolabında 3 gün, dışarda 3 saat🙏🏻
Deletedmom5 Dışarda üç saat dediğiniz durum oda sıcaklığı en fazla 26 derece olabilir hanımlar ona da dikkat edin
Papatyaseverr Miracefem 3 ayı geçtiyse vermeyin 3 saat dışarıda 3 gün buzdolabında 3 ay derin dondurucuda saklayabilirsiniz
yyytsen Bende geçenlerde bir emzirme danışmanının sayfasında görmüştüm, sağlık başkanlığınca yenilendiğini -18 derece de 6 ay kullanım ömrünün olduğunu belirtti buna istinaden açıkçası bende stoklarımı atmadım
Bgmbgmbgm yyytsen bozulduğunda sütün keskin bi kokusu oluyormuş yine de bi kontrol edersiniz sütü kullanırken
senceumrumdam1 Miracefem kullanamazsın canım malesef çünkü ömrü 3 ay artık herşeyi bozulmuştur onun çocuğu zehirlersin Allah göstermesin. Verme sakın 3 saat dışarda 3 ay buzlukta durabilir süt