elizinannesi-19 Kalıplarla koku taş vs yapıyorlar ya onları nereden bulabilirim? İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Bu taraftaki her yer olabilir 😂😂😂 yada böyle pahalıya çıkarsa en uyguna nereden yaptırabilirim?
Zynpbckci elizinannesi-19 istediğin modeli at bide kaç adet olacak yarın fiyat sorarım teyzeme istersen
elizinannesi-19 Zynpbckci 15-20 tane çok değil. Bi model yok kafamda. Kendim araştırıp bakarım diye düşünmüştüm
elizinannesi-19 Deletedmom328 çok güzel ya 😍😍😍 maşallah size 🤗 diş buğdayı yapmak istiyorum ama malum korona var 😏 bende 15-20 tane yapıp aileme vs dağıtayım diyorum. İçimde kaldı çünkü 😔 hatıra olarak saklarım. Bu malzemeler felan hepsi var mı Eminönü’nde. Boyası süsü vs
Deletedmom328 elizinannesi-19 çok teşekkür ederim 😍 insan kendi yapınca dönüp baktığında daha bir mutlu oluyor,evet Eminönü , ben İstanbul’u çok bilmiyorum ama ne tarafta olduğunu vs sabah öğrenip size yazarım isterseniz
Deletedmom328 Şeker hamurlu kurabiye de yapabilirsiniz , ben bir çok şeyi kendim yaptım isterseniz foto atabilirim size
elizinannesi-19 Deletedmom328 o şeker hamurunu doğumda yapmıştım 😍 50 tane 😀 doğumda da herşeyi kendim yaptım. Şimdi de hatıra olsun diye yapmak istiyorum 😍 Eminönü’nün neresinde acaba🧐 sevirim valla 😍