Nesriinnn Anneler biogaia ve metsil aynı anda kullanılabilir mi metsil tek başına etki etmiyor biogaia da tek sefer kullanılıyor gün içinde sancısı çok oluyor bı zararı olur mu acaba ikisini de kullansak😐
ayis Nesriinnn Canm ben kullanıyodum gündüz Biogaia veriyodum yatarkende metsil veriyodum bı sıkıntı olmadı zaten yanlış bilmiyorsam Biogaia sadece bağırsak düzenleyici ilaç ama metsil gaz ilacı
Denizkokulum Nesriinnn Biogaia bağırsak düzenleyici zaten kullanabilirsiniz.. Hatta bugün dr umuz bize aguline sab simplex ve biogaia 3 ünü de kullanmamı söyledi☺️
Nazlipek Nesriinnn biogaea probiyotik canım yanında ek bir ilaçla kullanılabilir.. yararlı barsak bakterileri içeren bir takviye biogaea metsil de gaz giderici kombine olarak daha etkililer hatta👍🏼
AEYS Nesriinnn nurse hayvers colex kullanın bence hem gazına iyi geliyor hemde kakasını yaptırıyor benim bebeğim de 3 aylık bize de çok iyi geldi
ayis Nesriinnn hı onu bilmiyorum canm ama sadece anne sütü alıyorsa 10 gün bile yapmayan varmış zaten büyüdükçe çok sık yapmamaya başlıyorlar büyük abdestlerini
AEYS Benim bebeğim de çok gazlı bi bebekti iki aydır doktorumuzun tavsiyesi üzerine nurse Hayvers colex kullanıyorum ve memnunum kullanmadığım gaz ilacı kalmamıştı bi o etki etti