Mstfcnr benimde 2 tanesi çekildi. Gömüktü ben ağrı sızı çekmedim ikisindede birinde çok ağrı sızı olur diye eve gidip yatacaktım hatta doktor 15 dk içinde ama acayip travma oluşturarak diş etinden çıkardı kocaman bir kesi açıp bildiğin şişe kapağı açar gibi patlatarak çıkardı! Eve gittim annemle kitap okuduk yorum yaptık kitap hakkında ağrı sızı olmadı ama.
birinde de 10 gün sonra nişanlanacaktım. Nişanım olacağını biliyordu doktorum o yüzden küçücük bir kesi açıp parça parça çıkardı dişi 1,5 saat sürdü ama hiç travma oluşmadı diş etimde (bu dişimi çeken başka bir doktor) Doktordan çıktık elime buz torbası verdi alışverişe gidicem kanama ağrı sızı olmasın diye nişan alışverişimi tamamladık o gün. Ertesi gün patronum 20 lik çelikdiğine inanmamıştı bakmıştı ağzıma( diş protez labaratuarında çalışıyordjm bu arada, patronumda diş teknikeriydi zaten travma oluşturmadan olmasına şaşırmıştı.) İşin ehline denk gelince sanırım biraz kolay oluyor ben ikisinde de rahat geçirdim her iki türlüsüde sonradan ağrısızdı ama biri yanağım çenem morardı, birinde hiçbir belirti olmadı dışardan. İnşallah rahat geçirirsiniz sizde.