PoyrazinannesiEbru Deletedmom711 1 gaz yapar .2 asidi boğaz ve mideyi tahriş eder. Midenin doğal yapısını bozar
Nehirmine Deletedmom711 ben asitli olduğu için 1yasindan önce verilmediğini biliyorum benim kızım 5aylik ben bile veremedim daha
Deletedmom090 Deletedmom711 ciddimisiniz siz ? Portakal asitli bir meyve ve şeker oranı çok yüksek. Ayrıca daha kırkı yeni çıkmış niye bi şeyler verdiniz yada vermek istiyorsunuz. 6.ayda bile verilmiyor yazık ya
abdullahkbra0507 Deletedmom711 yan etkisi derken . Yani biraz erken olmuş çünkü portakal asit pisik yapabilir .
Eymenecemm Deletedmom711 yan etkisi asitli bi yiyecek sonuçta bebeğin midesine dokunur ve gaz yapar ayrıca çok küçük farklı alerjik reaksiyonlar gösterebilir kesinlikle bi daha yapmayın yaptırmayın yazık bebeciğe ya
Sevde123 Lahmacun filan da dürüp verseydiniz 😒 Sanırım bu da bi kaynana görümce vakası onlar emdirmistir kesin yani öyle umuyorum 😒
brslm Sevde123 neden ve niçin verildiğini gerçekten çok merak ettim şurda bekliyim bende büyük ihtimalle dediğiniz gibi el kadar bebeye yazıktır günahtır ne insanlar var ya
Zeyyy Deletedmom711 6 aylık bebeğe bile verilmez kesinlikle 1 yaş öncesi onerilmiyo yani portalı emecegine seni emsin
Elifnazzzim Sakami ya bu 6 ay onceki ek gida yok diye bas bas bagiriyo doktorlar 40 gunluk bebege ne portakal emdirmesi kafayi yediniz heralde kucucuk migdesi var asitli bi meyve bogazi tahris olur midesi yanma yapar doktora gptun bence
Eymndyg Yok artik ama yani su bile verilmez anne sutu alan bebege ne portakali bir yasina kdr ztn yasaktir allah askina azcik mantik portakal ki asitli bi meyve ayrica ne aceleniz var biseyler tattirmaya daha kac ay var
kubraege Deletedmom711 yok artık 😱 portakalda asit var yahu küçücük bebeğe portakal mı emdirilir yanar midesi sakın ha sakın böyle bişey yapmayın