Morlahana Merhaba kızlar sizlere bir sorum olacak. Benim bebeğim tek göğsümü emiyor bende eş zamanlı olarak diğerini sağarak veriyorum. Ikı saat geçtiğinde iki göğüse dolan süt miktarı aynı mıdır?birini sağdığım için ne kadar verdiğimi görebiliyorum.
idil1990 Morlahana iki gogusteki sut miktari bence hic bi zaman ayni olmaz. Zaten birinin ebati bile farkli oluyor. Bebeginiz emdigi gogsunuzden daha cok sut ceker. Sagmayla bebegin emmesi ayni degil. Ben pompayla sagdigimda sutu fazla bosaltamiyorum hala bezeler kaliyor elimle sagdigimda inan daha fazla sut cikartiyorum bebegin emmeside oyle daha fazla sutu emiyor.
Morlahana idil1990 çok uzun emmiyor zaten birini de.ama onu da emdikten sonra sağıyorum bir damla ancak çıkıyor hepsini bitiriyor demekki ama kaç CC bitiriyor bilmiyorum.
Trgaf tam tersini yapin bir gun sagdiginiz gogsunuzu emsin hatta yapabiliyotsaniz 3-5 gun yapin sagdiginiz gogsunuzdeki sütde artar bu arada kac cl bilmem ama emdigi yerde daha cok sut var
anne15 Morlahana biri emilirken diğeride sızlar dolar aslında. Düzenli Sagmakta süt artısl yapar ama sagımla emerek gelen miktar bir olmaz . Emmeye alısık olan gögüsten sagarak aynı miktarı cıkaramayız. Emzirme akademisinde danışmanlar böyle söylüyor
Morlahana anne15 yani sağdıgım göğüsten 60 CC çıkıyorsa. Aynı süre zarfında emdiği göğüsten de 60 CC veya üzeri miktarda emiyor demek oluyor. Minimum 120 CC olarak beslemiş oluyorum. Aslında amacım ne kadar miktar emdiğini bilmek
Morlahana anne15 sütüm de yetmiyor zaten bir besleme de mama veriyorum bir beslemede meme. Ve iki saatte asla dolmuyor göğsüm çok çabalamama rağmen
Dorika Bunun tek yöntemi bir gün boyunca sadece makinayla sağıp vermek ama çift taraflı makina😅 boşver o yüzden