minikailemmm Yok mu aksiyonlu yalan dolan post yaaa gecen biri yazdı cevap vermeden kayboldu valla cok üzüldüm bekledim gelmedi de halbuse o kdar linç için pusudaydım neyse o gecti Baska yok mu yalan hikayeler yaa sıkıldım aynı seylerden 😂😂😂😂
Miraninannesii minikailemmm he ya macera aksiyon lazimm sahte hesap acip linclesekmi napsak 😀😀 şakaaa 😀
minikailemmm AkileUgur ay cok bekliyorum dinlemeyi he he demeyi felan sanırım bura psikolojimi etkiledi 😂😂
Askanne Deletedmom265 birinin fotosunda turbanlı serdar ortac vardı sızınkını cıkaramadım hanım amca kımdır acep 😂😂
AkileUgur minikailemmm gün aşırı bakıyorum acaba absürt bı post varmı diye,😅 bazen balık yeme vuruyor bazen vurmuyor nasip 😅😂😂😂
minikailemmm Askanne ahahahha bende gün boyu düşünmeye baslıyorum hele ki cevap verilmeyince merak edince kafamda devamını yazıyorum resmen kesin sonu böyle oldu söyle bitti vs diye hepte kötü sonla bitiriyorum nedense 😂😂😂😂
minikailemmm AkileUgur valla denk gelirse beni o posta etiketle cnm destekleşiriz valla 😂😂destekleşiriz ne demekse türkceye de yeni kelime katıyorum hey allahım😂😂
AkileUgur minikailemmm bu zamana kadar hiç post açmadım ben .artık açacağım burda tanıniyorum farklı hesapla post açtım diye senaryonun dibine vuracağım 😅tanınmak derken neyse sanki burası fenomen sitesi😂
minikailemmm Askanne ahahah malesef valla burdan sert uyarıyorum lütfen devamı gelsin o postların kitabı yarımken kaybolmuş gibi hissediyorum😂