Nuripekduru Arkadaşlar merhaba benim benişte memeye kafa atıp red edenlerden meme ucununda sucu tabi o kadar küçük olmasaymış 😁 silikon uç sütü azaltırmı acaba birde bakımını nasıl yapıyorsunuz ben karnar suda bekletiyorum kullanımdan sonra. Sonra bu meme reddi konusunda önerileriniz nelerdir
Baldudakege Nuripekduru 5 aylık olduk doğduğundan beri slikon uçla emiyo . Kaynar suda bekletiyorum bende kullandıktan sonra
Fatmanurr Nuripekduru merhaba :) ben 6,5 aydır silikon uç kullanıyorum kilo alımı gayet iyi sütümü hiç azaltmadı bir sorun yaşamadık her kullanımda kaynar suda bekletiyorum.
Aysegulisaa54 Baldudakege silikon uçla emiyor dimi hep kılo alımı nasıl benım oğlum hiç emmek istemiyor sagıp veriyordum yeni yeni silikon uçla almaya başladı ama doydunu anlamıyrm
Nuripekduru Aysegulisaa54 şuana kadar sağdım geceleri mama takviyesi 1 ay böyle son bi kaç gündür silikonu veriyorum inşallah besleniyodur benimde kaygılarım var acaba doydu mu diye geceleri givenemiyorum pek emmesine uyuyor sanki
Baldudakege Aysegulisaa54 kilo alımı maşallah hep önde . Yeterki emsin diyorum ama zor oluyo olsun .tek sıkıntı emerken eliyle çıkarıp atıyo o akan sütlere acıyorum
Aysegulisaa54 Nuripekduru aynen biberonla emrrken ne kadar içtini anladımız için kaygı oluyor ben emdikten sonra sagıyom emmişmi diye kafayı yicem 2 aydır sağmaktan artık gögüslerime dokunamıyorum
Aysegulisaa54 Baldudakege benımkide silikon uçla emme başladı bana iyi geldi sağmaktan çok iyi çünkü 2 aydır çok zorlanıyorum devamlı sağım için ama silikonlada doyuyormu acana diyorum anlayamıyorum🙄