Seherrumeysa94 Kızlar kızım yarın 6. Ay aşılarını olucak bu zamana kadar olduğu aşılarda bi sıkıntı yaşamadık çok şükür ama sizlerden de bilgi alayım istedim nasıl geçti 6. Ay aşısı sonrası zamanınıZ neler yaptınız bebeğinizde ne gibi değişimler oldu???
Sarikuzumalp Seherrumeysa94 her aşıda ağlamıştı feryat figan ateş te olmuştu. ama 6.ay en hafifiydi. Aşı anında hiç ağlamadı. Sonrasında da ateş vs de olmadı en rahat aşı 6. Ay aşısıydı bizim için 😊
DefneMH Sarikuzumalp 1 ağızdan 2 bacaktan diye duydum doğru mu inşallah bizimkide ağlamaz eriyorum o ağlarken 🥺
Sarikuzumalp DefneMH galiba öyleydi ya aradan 7 ay geçti bizim unuttum 😄 ama hiç korkmayın gerçekten çok hafif bir aşı bence çünkü benim oğlum daha aşı olmadan bağırmaya başlardı 6.ay aşısında gık demedi 😊
Oz_lem09 DefneMH aynen öyle. 2 bacaktan ağzına da damla. Rahat olun Allah’ın izniyle hiçbir sıkıntı olmuyor. Eve dönünce yerde oynamaya devam etmişti bebeğim. Ben her aşı sonrası bebeğimi ince giydiriyorum. Ateşi olursa da calpol verirsiniz.